reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

Super :) kiedy masz jakąś wizytę?

U mnie córka ma 8 lat a syn 12 :) więc też już całkiem spora różnica wieku
Jutro wyjeżdżamy trochę odsapnąć i po majówce zamierzam odwiedzić doktora. Ja chyba bardzo na spokojnie podchodzę bo to już 4 dzidziuś. Jeszcze nikt poza mężem nie wie. Czekamy na przekazanie wieści w moją 40😜

reklama
Jutro wyjeżdżamy trochę odsapnąć i po majówce zamierzam odwiedzić doktora. Ja chyba bardzo na spokojnie podchodzę bo to już 4 dzidziuś. Jeszcze nikt poza mężem nie wie. Czekamy na przekazanie wieści w moją 40😜

U mnie to 4 ciąża, ale dziecko 3 więc jak to powiedziałam wczoraj lekarzowi - świruję. No ale po ciąży pozamacicznej chyba już nigdy nie będę spać spokojnie.

Udanej majówki! :)

U mnie to 4 ciąża, ale dziecko 3 więc jak to powiedziałam wczoraj lekarzowi - świruję. No ale po ciąży pozamacicznej chyba już nigdy nie będę spać spokojnie.

Udanej majówki! :)
Taka już rola matki że nie sypia spokojnie nie ważne ile dziecko ma lat🤣. Tobie również dużo odpoczynku i pozytywnych myśli.

Witam. Jeszcze nieśmiało, bo termin na 1.01.2024.Dorota l.40 w maju, mama trójki dzieciaków gdzie najstarszy ma już prawie 19 lat, a najmłodsza 11lat. I zachciało nam się dzidziusia na stare lata😍. Po 5m-cach się udało🙈.
hej! Ja jestem mamą dwójki (syn 17 lat, córka 14 lat) 😉 Nasza droga o to kolejne była trochę wyboista (4 poronienia po drodze), ale mam nadzieję, że teraz dzięki lekom wyjdziemy na prostą 😉

Hej, nieśmiało się przywitam :) dziś pierwsze pozytywne testy, jestem w dniu miesiączki lub dzień przed, trochę zaskoczona ale szczęśliwa 🥰🥰 we wtorek chyba pojadę do labo ale muszę ogarnąć jakie i czy są czynne teraz, to moja druga ciąża w domu mam córkę 18 msc. Jestem dobrej myśli, termin z kalendarza na 8 stycznia

Hej, nieśmiało się przywitam :) dziś pierwsze pozytywne testy, jestem w dniu miesiączki lub dzień przed, trochę zaskoczona ale szczęśliwa 🥰🥰 we wtorek chyba pojadę do labo ale muszę ogarnąć jakie i czy są czynne teraz, to moja druga ciąża w domu mam córkę 18 msc. Jestem dobrej myśli, termin z kalendarza na 8 stycznia

Super Cię tu widzieć :)

reklama
Do góry