reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

Ja dostałam dzisiaj wynik progesteronu i nie jest ciekawie bo, 11,8. Dzwoniłam dzisiaj do gina czy uda się przyspieszyć wizytę, żeby mi jakiś duphaston przepisał i ma czas tylko na teleporade ok 15.
Obawiam się, że może być to co poprzednio 😞
Ja miałam 11.2 jak dowiedziałam się o ciąży, jestem na luteinie :) ale moja doktor powiedziała że on rośnie skokowo i moze zbadałam w „złym” momencie 😉 aktualnie jestem 8+2

reklama
Ja miałam 11.2 jak dowiedziałam się o ciąży, jestem na luteinie :) ale moja doktor powiedziała że on rośnie skokowo i moze zbadałam w „złym” momencie 😉 aktualnie jestem 8+2
dziękuję, zawsze to jakieś pocieszenie, że może jednak się uda. Właśnie czytałam, że najlepiej byłoby zrobić 3 pomiary w ciągu dnia, żeby wynik był wiadygodny. Gin przepisał mi na teleporadzie duphaston i udało się przesunąć wizytę na jutro na 14. Raczej niczego więcej oprócz pęcherzyka się nie spodziewam...

Witam wszystkie mamy. Szczerze nie myślałam, że kiedykolwiek jeszcze tu wrócę 🙈 Po jednym dniu spóźnienia coś mnie pykło "aa zrobie test żeby się przekonać że jednak nie jestem w ciąży" i spokojnie poczekać jeszcze dzień czy dwa na @ a Tu dwie tłuste krechy 😳 Przyznam że byłam w szoku bo się nie spodziewałam totalnie. Ostatnie przytulanie 6 dni przed owulką, którą kontroluje testami 🤭 tak wiem było ryzykownie ale jak zwykle mąż mnie zbałamucił (jemu nie da się czasami oprzeć)

Dla niewtajemniczonych wyjaśnię dlaczego byłam w szoku i się nie spodziewałam otóż to moje dzieciaczki:
Kuba 2013
Bartek 2015
Maciek 2017
Antek 2021
Trochę się boje ale z drugiej strony mega się cieszę bo ja noooo Kocham Dzieci❤️ karmić, przewijać to moje powołanie. Ale proszę mamusie trzymać kciuki żeby tym razem to była ta moja wymarzona córa 😍

Dla niewtajemniczonych wyjaśnię dlaczego byłam w szoku i się nie spodziewałam otóż to moje dzieciaczki:
Kuba 2013
Bartek 2015
Maciek 2017
Antek 2021
Trochę się boje ale z drugiej strony mega się cieszę bo ja noooo Kocham Dzieci❤️ karmić, przewijać to moje powołanie. Ale proszę mamusie trzymać kciuki żeby tym razem to była ta moja wymarzona córa 😍

Witaj! Trzymam mocno kciuk za córę! :)

reklama
Do góry