O, mamy ten sam termin porodu z miesiączki, ja też 25.01
Cześć wszystkim
Jestem Patii, mam 28 lat i mam 2 letnią córkę. Kolejne dziecko planowaliśmy dopiero tak za pół roku, na początku przyszłego roku, ale trafiło nam się teraz
Nie ukrywam, nie jest to najlepszy moment, ale ktoś mi powiedział, że nigdy nie ma najlepszego momentu, a różnica między dziećmi będzie 3 latka, więc cieszymy się, bo pewnie byśmy odkładali tą drugą ciążę w czasie
Na razie zrobiłam tylko test 26.05 ( tak, wspaniały prezent dostałam na dzień matki
), a wizytę pierwsza i gin mam dopiero 19.06, więc na razie nie czuje tej ciąży, dopiero jak zobaczę, że z zarodkiem wszystko okey.
A nie nastawiam się bardzo, dlatego że 11.04 miałam zabieg ginekologiczny histeroskopie, miałam usuwane zrosty i guzka miejsca łożyskowego ( bardzo rzadka choroba ale mam odmianę łagodną), dlatego zobaczymy jak tam to wszystko wygląda.
W każdym bądź razie chciałam się przywitać, forum jest mi dobrze znane, bo w pierwszej ciąży pisałam tu że swoimi dziewczynami, z którymi mamy teraz codziennie kontakt na grupie na whatsapp i tam sobie piszemy o tych naszych dwulatkach z marca
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny