reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek

Bardzo mi przykro!

Sad I Feel You GIF by Studios 2016

Ja dostałam dzisiaj wynik progesteronu i nie jest ciekawie bo, 11,8. Dzwoniłam dzisiaj do gina czy uda się przyspieszyć wizytę, żeby mi jakiś duphaston przepisał i ma czas tylko na teleporade ok 15.
Obawiam się, że może być to co poprzednio 😞

Moja godzina „0” to 17 🙊 Jestem tak zestresowana- wiem, że powinnam się nastawiać dobrze, ale już myśle o pustym jaju, o braku czynności serca.. Boje się dobrze nastawić na tą wizytę 🥺

Wierzę, że będzie dobrze! Dawaj znać!

Ja dostałam dzisiaj wynik progesteronu i nie jest ciekawie bo, 11,8. Dzwoniłam dzisiaj do gina czy uda się przyspieszyć wizytę, żeby mi jakiś duphaston przepisał i ma czas tylko na teleporade ok 15.
Obawiam się, że może być to co poprzednio 😞

Fakt trochę niski, ale znam dziewczyny które przy 10ng i suplementacji utrzymały ciąże

reklama
Do góry