CuuurlyGirl
Fanka BB :)
Mi przesunęli wizytę wcześniej wiec na następna lecę 07.06
Mam nadzieje, że wyjdę z karta ciąży ️
Mam nadzieje, że wyjdę z karta ciąży ️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek@miiedzianka @Aleksandra893 @ocochodzi dajcie koniecznie znać po wizytach!
Na którą macie?
@MalaIstotka co u Ciebie?
Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
trzymaj sięJa już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
Moja godzina „0” to 17 Jestem tak zestresowana- wiem, że powinnam się nastawiać dobrze, ale już myśle o pustym jaju, o braku czynności serca.. Boje się dobrze nastawić na tą wizytę@miiedzianka @Aleksandra893 @ocochodzi dajcie koniecznie znać po wizytach!
Na którą macie?
@MalaIstotka co u Ciebie?
Oj nie!! Tak mi przykroJa już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
wiem co przeżywasz, bo też doświadczyłam pustego pęcherzyka w poprzedniej ciąży ….Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
Moja godzina „0” to 17 Jestem tak zestresowana- wiem, że powinnam się nastawiać dobrze, ale już myśle o pustym jaju, o braku czynności serca.. Boje się dobrze nastawić na tą wizytę
Ja dostałam dzisiaj wynik progesteronu i nie jest ciekawie bo, 11,8. Dzwoniłam dzisiaj do gina czy uda się przyspieszyć wizytę, żeby mi jakiś duphaston przepisał i ma czas tylko na teleporade ok 15.
Obawiam się, że może być to co poprzednio
W szpitalu nic się nie dzieje ja niestety leżę załamana. Wieczorem wczoraj krwawienie ciemne, dziś znów żywą krwią. Każą na razie tylko leżeć i chyba czekają. Dziś żadnych badań nie miałam...@MalaIstotka co u Ciebie?