reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

Cześć wszystkim czy mogę do was dołączyć?
Jestem w 5tyg ciąży, pierszą wizytę miałam w poniedziałek i już było bijące serduszko😍 ze wzgledu na moje bardzo nieregularne cykle termin porodu z USG wychodzi 24.01 lecz dokładniejszą datę poznam za 3 tyg na kolejnej wizycie
Kurczę 5 tc i serduszko szybciutko! Ja na usg 5+0 miałam sam pęcherzyk ciążowy 😂

reklama
Wy też macie w ciąży takie totalne odmóżdżenie czy tylko ja tak mam 🤣 normalnie jestem tak cholernie rozkojarzona że masakra a pamięć to mam tragiczną 😭 może to przez to że cały czas chce mi się spać

Wy też macie w ciąży takie totalne odmóżdżenie czy tylko ja tak mam 🤣 normalnie jestem tak cholernie rozkojarzona że masakra a pamięć to mam tragiczną 😭 może to przez to że cały czas chce mi się spać

Ja tak miałam na początku 3-4 tydzień. Potem przysłoniły mi to wymioty :D

Ja tak miałam na początku 3-4 tydzień. Potem przysłoniły mi to wymioty :D
mnie pewnie też niedługo dopadną mdłości jak narazie zgaga mnie pali jest mi troszkę niedoborze ale nie tak żeby mi to aż tak bardzo przeszkadzało. W pierwszej ciąży przez cały 1trymestr leżałam w łóżku z miską. Mam nadzieję że teraz będzie choć troszkę lepiej 😂

mnie pewnie też niedługo dopadną mdłości jak narazie zgaga mnie pali jest mi troszkę niedoborze ale nie tak żeby mi to aż tak bardzo przeszkadzało. W pierwszej ciąży przez cały 1trymestr leżałam w łóżku z miską. Mam nadzieję że teraz będzie choć troszkę lepiej 😂

U mnie w poprzednich 3 ciążach zero mdłości - w 4 postanowiłam nadrobić za wszystkie :D

O tak. W pierwszej ciąży straciłam mózg dużo później z teraz od początku mam straszne zaćmienia umysłu. Obawiam się że na koniec ciąży nie będę wiedziała jak sie nazywam. No i strasznie zmęczona jestem ale to przez to nie ciągle jestem na pełnych obrotach a dodatkowo mam problemy ze snem.

reklama
O tak. W pierwszej ciąży straciłam mózg dużo później z teraz od początku mam straszne zaćmienia umysłu. Obawiam się że na koniec ciąży nie będę wiedziała jak sie nazywam. No i strasznie zmęczona jestem ale to przez to nie ciągle jestem na pełnych obrotach a dodatkowo mam problemy ze snem.
no z tym snem też u mnie tragedia co chwilę się budzę bo jest mi za gorąco i co chwilę muszę latać do toalety bo tak mi na pęcherz ciśnie jakbym była już w zaawansowanej ciąży 😂 jak już się przebudzę to znowu zasnąć nie mogę a w dzień się nie wyśpię bo do pracy muszę chodzić a później z córką czas spędzam więc chodzę jak zoombie 😅

Do góry