reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Hej. Nieśmiało do Was dołączę. W wolnej chwili mam nadzieję, że nadrobię zaległości w czytaniu.
Mam 31 lat. To moja czwarta ciąża. Pierwsza skończyła się poronieniem. Druga synek z września 2017 (znamy się z wenus018), trzecia też synek z kwietnia 2019.
Jestem po becie pierwsza 15.05. h 574,64
Druga 17.05. - 1753,54 mlU/ml
Wizyta dopiero 31.05., aplikacji termin na 19.01.24.

Hej. Nieśmiało do Was dołączę. W wolnej chwili mam nadzieję, że nadrobię zaległości w czytaniu.
Mam 31 lat. To moja czwarta ciąża. Pierwsza skończyła się poronieniem. Druga synek z września 2017 (znamy się z wenus018), trzecia też synek z kwietnia 2019.
Hej kochana ;) ale fajnie że dołączyłaś;)

Super! Witamy 😊

Hej kochana ;) ale fajnie że dołączyłaś
Czuję się, jakbym była w ciąży pierwszy raz. Już chyba wszystko zapomniałam. I przeżywam strasznie. Jak będę czytać co u Was to chyba będę mniej się martwić że coś jest nie tak 🤭 bardzo mnie bolą plecy i pachwiny... I się denerwuje... 🙃

reklama
Czuję się, jakbym była w ciąży pierwszy raz. Już chyba wszystko zapomniałam. I przeżywam strasznie. Jak będę czytać co u Was to chyba będę mniej się martwić że coś jest nie tak 🤭 bardzo mnie bolą plecy i pachwiny... I się denerwuje... 🙃
mam podobnie plus to że lecę z wagi i jestem w ciągłym stresie przez emetofobie tak jak przy Zosi ;( ale czego się nie robi aby wszystko było dobrze. Od kilku dni zaczęłam jeść ale co zjem to się martwię że jednak mdłości wrócą i ich nie powstrzymam.

Do góry