dream box
Aktywna w BB
PIĘKNYMelduję się już po USG według moich obliczeń dziś max. 5t5d - piękny pęcherzyk ciążowy w macicy o wielkości 13mm. W zeszłym tygodniu były 3mm więc super rośnie, kolejne USG za tydzień 11.04 powinien być już zarodek
Zobacz załącznik 1522645
Ja też bym zrobiłaWłaśnie się zastanawiam, ja bym pewnie zrobiła moja gin twierdzi że jak nie mam żadnych dolegliwości to wszystko jest w porządku..
Ale to zależy kiedy była owulacja i zapłodnienie. Mogłaś mieć w 2t0d (a nawet wcześniej się zdarza), a mogłaś np 3t.0d i wtedy ta beta w 4t będzie niższa... trzymam kciukiGratuluję wszystkich pięknych pęcherzyków
Zrobiłam dziś badania. Beta 136, 4t2d. Zaczęłam się martwić. Przypomnijcie mi proszę jakie były wasze wyniki i w którym dokładnie dniu.
Całą poprzednią ciążę byłam na progesteronie, więc super , że Ci przepisał. Może gdyby mnie inny lekarz nie olał w poprzedniej ciąży, to tamta też by żyła...Byłam u gina, ogólnie powiedział że to jest jeszcze bardzo wczesna ciąża, macica super przygotowana ważne że beta rośnie, przepisał mi luteinę 2 razy dziennie
Jak byłam w grudniu u lekarza, tym Pani profesor ma mnie nakrzyczała na początku, że mi się poprzednia ciąża na mózg rzuciła, że jeszcze chcę ale później powiedziała, żebyśmy robili a lekarz od USG (ordynator oddziału z dzidziusiami) powiedział, żebym nie przesadzała (powiedziałam, że mam prawie 42 lata) i że nie ma złego wieku na ciążęMy też narazie nikomu nie mówimy.Ja się trochę obawiam jednak to już trochę nie wiek na rodzenie dzieci. Mąż się śmieje że teraz to powinniśmy dziadkami zostać, a nie rodzicamiDzielnie czekamy na 1wizytę u doktora 13.05 pewnie już będzie serduszkowa.