reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

nigdy nie patrzę na normy, tylko tyle, że powyżej 5 to ciąża, reszta jest indywidualna, bo jedna będzie miała przyrosty na poziomie 200%, druga 120% i to już różnica, ale i w jednym i w drugim przypadku te przyrosty są ok :) Poza tym tam jest napisane, że tydzień od 1-7 tydzień to 5-25 jakbym miała tylko 25 w 7mym tygodniu to raczej ta ciąża od razu byłaby skreślona 😅 Zwłaszcza, że ciąża startuje od 5 i zazwyczaj taka wartość jest przed miesiączką 😉
Nie nie tam jest 1- 7 dzień :D też na początku się pomylilam i tak właśnie przeczytałam. Ale racja co do reszty @Lateeecake ważne że przyrost jest w normie, więc ja na Twoim miejscu poszłam był do gina jak najszybciej aby zobaczył ten progesteron. Kiedy masz mieć wizytę?

reklama
Nie nie tam jest 1- 7 dzień :D też na początku się pomylilam i tak właśnie przeczytałam. Ale racja co do reszty @Lateeecake ważne że przyrost jest w normie, więc ja na Twoim miejscu poszłam był do gina jak najszybciej aby zobaczył ten progesteron. Kiedy masz mieć wizytę?
faktycznie jest tam dzień, tym bardziej jest to śmieszne 😅

Gratuluję wszystkich pięknych pęcherzyków ❤️
Zrobiłam dziś badania. Beta 136, 4t2d. Zaczęłam się martwić. Przypomnijcie mi proszę jakie były wasze wyniki i w którym dokładnie dniu.

Gratuluję wszystkich pięknych pęcherzyków ❤️
Zrobiłam dziś badania. Beta 136, 4t2d. Zaczęłam się martwić. Przypomnijcie mi proszę jakie były wasze wyniki i w którym dokładnie dniu.
ja miałam 4+3 betę 4061,7 ale ze mną się nie porównuj, bo mi pierwszy test ciążowy i pozytywna beta 5,4 wyszła 8dpo czyli jakoś 3+0 😅 Nie ma co porównywać, bo beta musi od czegoś startować, póki przyrosty są prawidłowe to jest ok 😉

reklama
ja miałam 4+3 betę 4061,7 ale ze mną się nie porównuj, bo mi pierwszy test ciążowy i pozytywna beta 5,4 wyszła 8dpo czyli jakoś 3+0 😅 Nie ma co porównywać, bo beta musi od czegoś startować, póki przyrosty są prawidłowe to jest ok 😉
Imponujący wynik! Muszę sprawdzić jak to było w poprzednich ciążach

Do góry