reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

nigdy nie patrzę na normy, tylko tyle, że powyżej 5 to ciąża, reszta jest indywidualna, bo jedna będzie miała przyrosty na poziomie 200%, druga 120% i to już różnica, ale i w jednym i w drugim przypadku te przyrosty są ok :) Poza tym tam jest napisane, że tydzień od 1-7 tydzień to 5-25 jakbym miała tylko 25 w 7mym tygodniu to raczej ta ciąża od razu byłaby skreślona 😅 Zwłaszcza, że ciąża startuje od 5 i zazwyczaj taka wartość jest przed miesiączką 😉
Nie nie tam jest 1- 7 dzień :D też na początku się pomylilam i tak właśnie przeczytałam. Ale racja co do reszty @Lateeecake ważne że przyrost jest w normie, więc ja na Twoim miejscu poszłam był do gina jak najszybciej aby zobaczył ten progesteron. Kiedy masz mieć wizytę?

reklama
Nie nie tam jest 1- 7 dzień :D też na początku się pomylilam i tak właśnie przeczytałam. Ale racja co do reszty @Lateeecake ważne że przyrost jest w normie, więc ja na Twoim miejscu poszłam był do gina jak najszybciej aby zobaczył ten progesteron. Kiedy masz mieć wizytę?
faktycznie jest tam dzień, tym bardziej jest to śmieszne 😅

Gratuluję wszystkich pięknych pęcherzyków ❤️
Zrobiłam dziś badania. Beta 136, 4t2d. Zaczęłam się martwić. Przypomnijcie mi proszę jakie były wasze wyniki i w którym dokładnie dniu.

Gratuluję wszystkich pięknych pęcherzyków ❤️
Zrobiłam dziś badania. Beta 136, 4t2d. Zaczęłam się martwić. Przypomnijcie mi proszę jakie były wasze wyniki i w którym dokładnie dniu.
ja miałam 4+3 betę 4061,7 ale ze mną się nie porównuj, bo mi pierwszy test ciążowy i pozytywna beta 5,4 wyszła 8dpo czyli jakoś 3+0 😅 Nie ma co porównywać, bo beta musi od czegoś startować, póki przyrosty są prawidłowe to jest ok 😉

reklama
ja miałam 4+3 betę 4061,7 ale ze mną się nie porównuj, bo mi pierwszy test ciążowy i pozytywna beta 5,4 wyszła 8dpo czyli jakoś 3+0 😅 Nie ma co porównywać, bo beta musi od czegoś startować, póki przyrosty są prawidłowe to jest ok 😉
Imponujący wynik! Muszę sprawdzić jak to było w poprzednich ciążach

Do góry