reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

Ja mam dzisiaj 6+1 😄 ale to z oblicze z miesiączki, bo pierwsza wizytę mam dopiero 19.06 i mam nadzieję, że zobaczę tam fasolkę 🤩
Ja powiem Ci, że jeszcze karmie moja 2 latke piersią do drzemki i na noc ( tylko jedna piersią odkąd skończyła 6msc) więc może temu na razie nic nie czuje z piersiami. Generalnie czuje się dobrze. Momentami jest mi niedobrze ale tak to nie czuje się w ciąży za bardzo.

Też karmię na noc i ból jest od kilku dni, wiadomo, że każda ciąża inna, ale trzymajmy kciuki za to, aby u ciebie tak nie było 🤣
Mówię córce, że didi ała, głaszcze go, ale mały uparciuch ciągnie dalej 🤪

reklama
Witam to i ja się nieśmiało przywitam :) Roksana, lat 28, Irlandia, w stałym związku od lat 10. 20 maja zrobiony test, 2 grube krechy :) szok i niedowierzanie, drugi test clearblue z wykazaniem tygodnia (przez chwile myślałam, ze zle widzę :D) i pokazał 2-3 tydzień. Z racji, ze tu w Irlandii nic się nie zrobi do 12 tygodnia ciąży umówiłam się do polskiego lekarza na 23.06 :)

Pozdrawiam i zdrówka moje panie :*

Witam to i ja się nieśmiało przywitam :) Roksana, lat 28, Irlandia, w stałym związku od lat 10. 20 maja zrobiony test, 2 grube krechy :) szok i niedowierzanie, drugi test clearblue z wykazaniem tygodnia (przez chwile myślałam, ze zle widzę :D) i pokazał 2-3 tydzień. Z racji, ze tu w Irlandii nic się nie zrobi do 12 tygodnia ciąży umówiłam się do polskiego lekarza na 23.06 :)

Pozdrawiam i zdrówka moje panie :*

Super :) Witaj!

Witam się, jestem Ola, lat 27.
Pierwsze pozytywne testy 29 maja.
30 maja beta 88,20 mlU/ml, beta z dzisiaj 221 mlU/ml, przyrost w normie.
Wg aplikacji termin to 9 luty.
Będę was podczytywać, nasz lutowy wątek jeszcze się dobrze nie rozkręcił :)

Pozdrawiam i nudnych ciąż życzę 🍀😘

Witam się, jestem Ola, lat 27.
Pierwsze pozytywne testy 29 maja.
30 maja beta 88,20 mlU/ml, beta z dzisiaj 221 mlU/ml, przyrost w normie.
Wg aplikacji termin to 9 luty.
Będę was podczytywać, nasz lutowy wątek jeszcze się dobrze nie rozkręcił :)

Pozdrawiam i nudnych ciąż życzę 🍀😘
Hej, hej :) wiedziałam że Ci się uda w tym cyklu, jakoś to czułam 😅 gratulacje! 🥰 ja też mam 27 lat, w tym roku 28 właściwie :) kiedy wizyta?

Hej, hej :) wiedziałam że Ci się uda w tym cyklu, jakoś to czułam 😅 gratulacje! 🥰 ja też mam 27 lat, w tym roku 28 właściwie :) kiedy wizyta?
Ja też 28 skończę pod koniec roku :)
Dziękuję 🥹🫶🏻
Wiesz co idę już w poniedziałek, nic pewnie nie zobaczę ale tsh lekko mi podskoczyło i muszę koniecznie zmienić dawkę Tirosintu.

Ja też 28 skończę pod koniec roku :)
Dziękuję 🥹🫶🏻
Wiesz co idę już w poniedziałek, nic pewnie nie zobaczę ale tsh lekko mi podskoczyło i muszę koniecznie zmienić dawkę Tirosintu.
O no to szybciutko, jasne jeśli tak to trzeba kontrolować. Ja dziś po badaniach krwi, potem poszłam na zakupy, jak się w końcu wyrwałam z domu to zaszalałam strasznie, ale zadowolona jestem kupiłam kilka kiecek na lato i innych ciuchów, trochę nowych, trochę w uzywaku bo zaraz pewnie "wyrosne" 🤣🤣

reklama
O no to szybciutko, jasne jeśli tak to trzeba kontrolować. Ja dziś po badaniach krwi, potem poszłam na zakupy, jak się w końcu wyrwałam z domu to zaszalałam strasznie, ale zadowolona jestem kupiłam kilka kiecek na lato i innych ciuchów, trochę nowych, trochę w uzywaku bo zaraz pewnie "wyrosne" 🤣🤣
No wiadomo, nowy ciuch to zawsze humor poprawi 😁
Chociaż ja nie przepadam za chodzeniem po sklepach, wolę zamówić a jak nie pasuje to odesłać 🤣

Do góry