reklama
Angelina1990
Aktywna w BB
no cóż ja też na spokojnie podchodzę mimo że jedno poronienie mam za sobą. Wspominam słowa lekarza każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać. W środę się przejdę tylko na bete żeby zobaczyć orientacyjnie który to tydzień bo liczę i liczę i mi nie cholery nie pasujeDziewczyny, ogólnie widzę, że raczej większość z Was jest mniej lub bardziej zestresowanych ciąża. A mamy pytanie czy znajdę może jakaś mamę, która tak samo jak ja totalnie na lajcie podchodzi do ciąży?
Bo zastanawiam się czy wszystko ze mną ok.
Nie byłam ani razu na becie, nie śpieszy mi się specjalnie z wizytą u lekarza, ba..nawet nad wyborem lekarza się nie zastanawiałam jeszcze, nie chodzę sprawdzać śluzu co chwilę, nie martwią mnie specjalnie jakieś pojedyncze bóle brzucha/jajników. No naprawdę totalnie na spokojnie do wszystkiego podchodzę, nie żebym była jakaś ignorantką, ale mam w sobie dużo takiego naturalnego spokoju.
Madlein
Fanka BB :)
A u mnie dzisiaj gorączką i kaszlę jak szalona. Lekarka przyjęła mnie na cito, niby osłuchowo jeszcze jest czysto. Ciekawe tylko skąd te świsty w klatce, gdy się położę Póki co paracetamol doraźnie i inhalacje z jakiegoś sterydu. Jak nie będzie poprawy to za dwa dni kontrola.
Z każdym kaszlnięciem boję się o maluszka. Że też wszystkie plagi muszą się mnie czepiać
Z każdym kaszlnięciem boję się o maluszka. Że też wszystkie plagi muszą się mnie czepiać
pietraczkaa
Haha no trochę, bo ja ogólnie bardzo dużo pijemega urozmaicenie u Ciebie
Lillyworld
Dziewczyny już po pierwszej wizycie serduszko bije
Anastazja34
Początkująca w BB
Witam Ooo coś o mnie mam tak samo Gratulacje i pozdrawiamDziewczyny, ogólnie widzę, że raczej większość z Was jest mniej lub bardziej zestresowanych ciąża. A mamy pytanie czy znajdę może jakaś mamę, która tak samo jak ja totalnie na lajcie podchodzi do ciąży?
Bo zastanawiam się czy wszystko ze mną ok.
Nie byłam ani razu na becie, nie śpieszy mi się specjalnie z wizytą u lekarza, ba..nawet nad wyborem lekarza się nie zastanawiałam jeszcze, nie chodzę sprawdzać śluzu co chwilę, nie martwią mnie specjalnie jakieś pojedyncze bóle brzucha/jajników. No naprawdę totalnie na spokojnie do wszystkiego podchodzę, nie żebym była jakaś ignorantką, ale mam w sobie dużo takiego naturalnego spokoju.
G
guest-1681755067
Gość
Ja jutrzejszą wizytę odwołałam. Także najbliższa 26.05.
Proszę mnie dopisać na listę - wizyta 06.06
Kinga_89
Hej.
Nie śmiało się witam.
To moja 5 ciąża . Za mną dwa poronienia i dwie ciąże biochemiczne. Jesteśmy po wizycie u immunologa. Podobno problem był u nas z AlloMlr ale teraz mam odpowiednia ilość.
No zobaczymy. Narazie nie potrafię się cieszyć i liczyć na cud.
Jestem na duphaston, acard, encorton, heparyna i witaminy metylowane.
Pozdrawiam Was
Nie śmiało się witam.
To moja 5 ciąża . Za mną dwa poronienia i dwie ciąże biochemiczne. Jesteśmy po wizycie u immunologa. Podobno problem był u nas z AlloMlr ale teraz mam odpowiednia ilość.
No zobaczymy. Narazie nie potrafię się cieszyć i liczyć na cud.
Jestem na duphaston, acard, encorton, heparyna i witaminy metylowane.
Pozdrawiam Was
królowa_kresek😉🙃
Który tydz i dzień ciąży?Dziewczyny już po pierwszej wizycie serduszko bije
reklama
xdorotaa
9.06 USG+ wizyta 16.06 prenatalneJesteśmy tu po to by było nam raźniej, wiec pamietajmy o sobie w dniu badania i okazujmy sobie wsparcie
Dzisiejsze wizyty:
@xdorotaa
@Lillyworld
@Kamilad
@Moska1
@Magda07
Trzymamy kciuki za dobre wiadomości i piękne widoki
@Madlein - wizyta 17.05
@Olga089 - wizyta 18.05
@Fifonka - wizyta 18.05
@duszyczka - wizyta 18.05
@Nuskalka - wizyta 18.05