Ja bym zgłosiła się do ginekologa i co on uzna. Masz z obu badań jakies wyniki? Możesz zawsze zapytać o cesarkę, bo to z tego co pamiętam jest wskazanie.
W ogóle teraz rano wstałam i miałam lekko zabarwiony na różowo śluz, po wytarciu już więcej tego nie miałam. Obserwuje się i zastanawiam, czy to był czop (śluz trochę gesty ale nieraz bywał i taki). Wczoraj byłam u ginekologa to było wszystko ok, tylko główka bardzo nisko a rozwarcie na upartego 0.5cm....
Ja wczoraj byłam u dentysty, powiedział że tuż przed porodem nic nie zrobi a jest 8mka do wyrwania... Więc słabo, nie mogę za bardzo przecież przeciwbólowych teraz i nie wiem jak długo po porodzie wytrzymam a zanim przeciez połóg, rozkręcenie i utrzymanie laktacji... Przy poprzednich wyrwaniach 8mek brałam zawsze antybiotyk i teraz nie wiem co dalej, czy wtedy znów dostanę antybiotyk i będę mogła karmić małą czy nie. Liczę, że teraz samo przejdzie bo nawet rodzic z bólem zęba jakoś ciężko...Dziewczyny, ja to wiem że wy już macie tego mojego spojenia dość.. Ale byłam u fizjoterapeutki jej na usg w piątek wyszło 1,4 cm.. Więc dziś znów do ortopedy z luxmed i mu wyszło 0,4 cm... I bądź tu mądry, teraz już całkiem zgłupiałam o_o co radzicie? Co mam zrobić dalej?
W ogóle teraz rano wstałam i miałam lekko zabarwiony na różowo śluz, po wytarciu już więcej tego nie miałam. Obserwuje się i zastanawiam, czy to był czop (śluz trochę gesty ale nieraz bywał i taki). Wczoraj byłam u ginekologa to było wszystko ok, tylko główka bardzo nisko a rozwarcie na upartego 0.5cm....