agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Dzisiaj 25+4Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
A u Was aktualnie który tydzień ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 25+4Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
U nas 25+6 [emoji3059] a mały coraz częściej szaleje [emoji16]Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…[emoji85]
26+6 [emoji3059] coraz szybciej to ucieka naprawdęPamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…[emoji85]
Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
O tak szalenie leci szybko ten czas , obecnie 25+3Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
Oj tak, przestawiłam się strasznie i nie zasnę wcześniej niż o 3, a później śpię długo i tak w kolko … ciagle sobie obiecuje ze się zmuszę i wstanę wcześniej a później pójdę spać o normalnej godzinie ale coś nie mogę…U mnie 24+5 widzę, że też nie mogłaś spać.
Mi mała się teraz kotłuje po brzuchu, chyba jej pora a ja odczuwam takie drgania i trzęsienia. Nie wiem co ona tam robi, ale wybaczam
To musiałaś pewnie cała ciaze dobrze znosić? Czy może bylas na jakimś zwolnieniu na pewien czas ale wrocilas bo poczułaś się lepiej?U mnie 24+3 i przyznam, że naprawdę ten czas szybko leci. Dopiero co dowiedziałam się o ciąży, a tu już połowa za nami. Cały czas pracuje, ale nie mogę się doczekać grudnia bo planuję iść na l4. Mam nadzieje, że moja córka do tego czasu bedzie grzeczna
A ja akurat śpię do 5 i potem przerwa i nad ranem znów zasypiam. Budzę się wyspana ale nie chce swojego partnera budzić bo on lubi dłużej pospać i tak o... leżę bez sensu.Oj tak, przestawiłam się strasznie i nie zasnę wcześniej niż o 3, a później śpię długo i tak w kolko … ciagle sobie obiecuje ze się zmuszę i wstanę wcześniej a później pójdę spać o normalnej godzinie ale coś nie mogę…
Oj moja malutka tez się kręci a szczególnie w nocy
Mi właśnie pracy trochę brakuje, ale niestety przeprowadzka w międzyczasie do partnera i mam daleko dojazd żebym mogła wrócić do biura a zdalnie była porażka pracować bo ciągle coś nie działało. Plus jeszcze źle samopoczucie w ciąży, chodziłam ciągle w kratkę a przebywanie w pracy musiałam jeszcze odchorowac w domu. Dopiero ten wrzesień jakiś bardziej przyjemny mi się wydaje choć pewnie brzuszek by mi już przeszkadzał bo w sierpniu już jak ostatnie dni pracy miałam (mam biurowa) to niewygodnie było mi na krześle siedzieć plus cudowalam z podnóżkami itd.U mnie 24+3 i przyznam, że naprawdę ten czas szybko leci. Dopiero co dowiedziałam się o ciąży, a tu już połowa za nami. Cały czas pracuje, ale nie mogę się doczekać grudnia bo planuję iść na l4. Mam nadzieje, że moja córka do tego czasu bedzie grzeczna