Hej. Ja też chciałabym dołączyć. Termin na 15.01 a dziś mamy 21t+4d. Niestety akurat ciąża mi daje się mocno we znaki. Wcześniej potworne mdłości i wymioty przez maj aż do końca lipca. Problemy z błędnikiem takie, że aż nie mogłam pracować ani nawet oglądać telewizji czy przeglądać strony internetowych, podróże praktycznie odpadały. Teraz jak w końcu skończyły się mdłości chwilę odsapnelam a pojawiły zawroty głowy, refluks taki że czasem nie śpię a w dzień czasem ledwo żyje z powodu bólu żołądka, na szczęście zgaga co kilka dni się pojawia. Plus czasem ból pleców przy dłuższym chodzeniu.
Chciałabym was właśnie też zapytać, czy zdarza się wam mieć zawroty głowy? Dziś poszłam do sklepu, a do najbliższego mam z 15 minut drogi. Najpierw po 5 minutach od wyjścia z domu poczułam, że dziecko mi się przesunęło i nagle zachciało mi się mocno siku. Ledwo doszłam do sklepu, gdzie mogłam skorzystać z toalety. Na szczęście w torebce znalazłam jakieś 2zl, inaczej nie wiem czy bym zdążyła
potem weszłam do sklepu i gorąco plus maseczka sprawiły, że zrobiło mi się bardzo słabo. Niestety w pobliżu sklepu jak wyszłam ani żadnej ławeczki ani nic. Tydzień temu miałam to samo czekając w kolejce, gdzie też było bardzo duszno i dłużej stałam i długo dochodziłam do siebie. Wcześniej miałam tak po badaniach i jak były upały, a jeszcze przez kilka lat przy mocnych okresach i takich atakach bólu okresowego, który pojawiał się nagle i przechodził po godzinie...