reklama
AliceinWonderland
Fanka BB :)
Myśle, ze jeżeli nie jest to poważna infekcja (a mówisz, ze nic nie odczuwasz) to nie jest źle grunt żeby sprawnie zadziałać. Ja miałam infekcje pęcherza, której tez nie czułam i dostałam 2 antybiotyki. Wszystko przeszło, wyniki wzorowe. Także nie ma co się martwić na zapasTak to wiem, tylko o szczegolach dowiem się dopiero we wtorek. bardziej martwilam się tym czy moze to jakos negatywnie wplynac na ciaze:/
AliceinWonderland
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. A co mówi Twój ginekolog?Dziewczyny które się szczepicie - czy u Was z ciążą jest wszystko ok ? Ja mam ciążę podwyższonego ryzyka i jestem po dwóch stratach i tylko ze względu na to mam straszne wątpliwości..
Bardzo dziękujęTutaj masz największy artykuł z tego forum może odrobine Cię uspokoi
Dziekuję Ci za słowa otuchy w sumie lekarz też wie co robi i przepisze bezpieczny dla dzidziusia antybiotyk więc nie powinno zaszkodzić, ale to moja pierwsza ciaża i to taki stres z tym wszystkim [emoji86][emoji85][emoji846]dziekuję i mam nadzieję, że u Cb i pozostalych już bedzie dobrze[emoji4]
Myśle, ze jeżeli nie jest to poważna infekcja (a mówisz, ze nic nie odczuwasz) to nie jest źle grunt żeby sprawnie zadziałać. Ja miałam infekcje pęcherza, której tez nie czułam i dostałam 2 antybiotyki. Wszystko przeszło, wyniki wzorowe. Także nie ma co się martwić na zapas
frustratio
Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie. Czy można słuchać muzyki w sluchawkach na full'a ? Czy to może szkodzić maluszkowi w brzuchu? Wiem, głupie ale nurtuje mnie to pytanie.
Kasia78915
Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.Tutaj masz największy artykuł z tego forum może odrobine Cię uspokoi
Dziś Niemcy również już oficjalnie zalecają szczepienia ciężarnych.
Koronawirus. Niemcy zalecają szczepienie ciężarnych – DW – 10.09.2021
Niemiecka Stała Komisja ds. Szczepień wydała zalecenie, aby kobiety w ciąży szczepiły się przeciwko SARS-CoV-2. Szczepienie powinno odbyć się od drugiego trymestru.
www.google.com
AliceinWonderland
To tez moja pierwsza i tez dużo rzeczy nie wiem zawsze tutaj się można kogoś podpytać i wtedy się śpi spokojnieDziekuję Ci za słowa otuchy w sumie lekarz też wie co robi i przepisze bezpieczny dla dzidziusia antybiotyk więc nie powinno zaszkodzić, ale to moja pierwsza ciaża i to taki stres z tym wszystkim [emoji86][emoji85][emoji846]dziekuję i mam nadzieję, że u Cb i pozostalych już bedzie dobrze[emoji4]
Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie. Czy można słuchać muzyki w sluchawkach na full'a ? Czy to może szkodzić maluszkowi w brzuchu? Wiem, głupie ale nurtuje mnie to pytanie.
Wydaje mi się, ze nie powinno w żaden sposób wpływać na dziecko. Zwłaszcza w słuchawkach.
Tez myśle, ze warto się zaszczepić. Za miesiąc czy dwa znowu zacznie się ruski cyrk i przepełnione szpitale. A my w ciąży :/Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.
Niemiecka Stała Komisja ds. Szczepień wydała zalecenie, aby kobiety w ciąży szczepiły się przeciwko SARS-CoV-2. Szczepienie powinno odbyć się od drugiego trymestru.www.google.com
reklama
Podnosisz mnie na duchu. Mega boję się tego szczepienia.Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.
Niemiecka Stała Komisja ds. Szczepień wydała zalecenie, aby kobiety w ciąży szczepiły się przeciwko SARS-CoV-2. Szczepienie powinno odbyć się od drugiego trymestru.www.google.com
Podziel się: