reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Tak to wiem, tylko o szczegolach dowiem się dopiero we wtorek.:) bardziej martwilam się tym czy moze to jakos negatywnie wplynac na ciaze:/

reklama
Tak to wiem, tylko o szczegolach dowiem się dopiero we wtorek.:) bardziej martwilam się tym czy moze to jakos negatywnie wplynac na ciaze:/
Myśle, ze jeżeli nie jest to poważna infekcja (a mówisz, ze nic nie odczuwasz) to nie jest źle :) grunt żeby sprawnie zadziałać. Ja miałam infekcje pęcherza, której tez nie czułam i dostałam 2 antybiotyki. Wszystko przeszło, wyniki wzorowe. Także nie ma co się martwić na zapas ;)

Dziewczyny które się szczepicie - czy u Was z ciążą jest wszystko ok ? Ja mam ciążę podwyższonego ryzyka i jestem po dwóch stratach i tylko ze względu na to mam straszne wątpliwości..

Dziekuję Ci za słowa otuchy :) w sumie lekarz też wie co robi i przepisze bezpieczny dla dzidziusia antybiotyk więc nie powinno zaszkodzić, ale to moja pierwsza ciaża i to taki stres z tym wszystkim [emoji86][emoji85][emoji846]dziekuję i mam nadzieję, że u Cb i pozostalych już bedzie dobrze[emoji4]
Myśle, ze jeżeli nie jest to poważna infekcja (a mówisz, ze nic nie odczuwasz) to nie jest źle :) grunt żeby sprawnie zadziałać. Ja miałam infekcje pęcherza, której tez nie czułam i dostałam 2 antybiotyki. Wszystko przeszło, wyniki wzorowe. Także nie ma co się martwić na zapas ;)

Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie. Czy można słuchać muzyki w sluchawkach na full'a ? Czy to może szkodzić maluszkowi w brzuchu? Wiem, głupie ale nurtuje mnie to pytanie.

Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.

Dziś Niemcy również już oficjalnie zalecają szczepienia ciężarnych.

Dziekuję Ci za słowa otuchy :) w sumie lekarz też wie co robi i przepisze bezpieczny dla dzidziusia antybiotyk więc nie powinno zaszkodzić, ale to moja pierwsza ciaża i to taki stres z tym wszystkim [emoji86][emoji85][emoji846]dziekuję i mam nadzieję, że u Cb i pozostalych już bedzie dobrze[emoji4]
To tez moja pierwsza i tez dużo rzeczy nie wiem :) zawsze tutaj się można kogoś podpytać i wtedy się śpi spokojnie ☺️☺️
Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie. Czy można słuchać muzyki w sluchawkach na full'a ? Czy to może szkodzić maluszkowi w brzuchu? Wiem, głupie ale nurtuje mnie to pytanie.
Wydaje mi się, ze nie powinno w żaden sposób wpływać na dziecko. Zwłaszcza w słuchawkach.
Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.

Tez myśle, ze warto się zaszczepić. Za miesiąc czy dwa znowu zacznie się ruski cyrk i przepełnione szpitale. A my w ciąży :/

reklama

Podnosisz mnie na duchu. Mega boję się tego szczepienia.

Do góry