reklama
Mona.lisa
Fanka BB :)
Gratulacje!Ja juz po
Bedzie chlopak z usg ciaza starsza o tydzien takze termin porodu bedzie wczesniej wszytsko w porzadku czekam na wynik pappy , jakos w przyszlym tyg ma byc
Ale dużo chłopaków u nas na forum
Wspa
Gratuluję
WspanialeJa juz po
Bedzie chlopak z usg ciaza starsza o tydzien takze termin porodu bedzie wczesniej wszytsko w porzadku czekam na wynik pappy , jakos w przyszlym tyg ma byc
Gratuluję
Ciekawe czy smaki ciążowe faktycznie mają znaczenie bo przy Julii za słodyczami aż się trzęsłam a teraz nie mogę patrzeć na słodycze. Nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy, także jestem ciekawa kto tam u mnie sobie mieszka w brzuszkuGratulacje!
Może dlatego, ze chłopca prościej na wczesnym etapie wykryć?Gratulacje!
Ale wspaniałe wieściJa juz po
A to pappy nie robi się przed usg? Mi kazali zrobić krew i z wynikami przyjść na usg.
Mona.lisa
Fanka BB :)
Mój lekarz też pobiera w dniu wykonania usg.Ale wspaniałe wieści
A to pappy nie robi się przed usg? Mi kazali zrobić krew i z wynikami przyjść na usg.
Są dwa podejścia, albo proszą o przyjście z wynikiem (ja tak idę ) albo właśnie pobierają krew po USG, żeby krew była z tego samego dnia. Oba są dobre jeśli mieszczą się w ramach tego okresu, kiedy można robić te badania.Ale wspaniałe wieści
ja mialam pobierane zaraz po usg. Wyniki przysla mi poczta i beda dzwonic. A bede jeszcze pokazywac swojemu ginowi wyniki i tak.Ale wspaniałe wieści
reklama
W sumie to chyba ta opcja z pobieraniem w dniu usg jest lepsza Ja już dostaję pierdolca, a jeszcze jak sobie wyobrażam, że przyjdą wyniki, a ja z nimi będę czekać na usg i wizytę... Zazdroszczę Wam! Ja czekam na 23.07Są dwa podejścia, albo proszą o przyjście z wynikiem (ja tak idę ) albo właśnie pobierają krew po USG, żeby krew była z tego samego dnia. Oba są dobre jeśli mieszczą się w ramach tego okresu, kiedy można robić te badania.
Podziel się: