@gata
Fanka BB :)
Trzymam kciuki. Daj znaćJa też dzisiaj PAPAA +USG prenatalne, ale jestem dobrej myśli dam znać co i jak jeśli będziesz miała ochotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki. Daj znaćJa też dzisiaj PAPAA +USG prenatalne, ale jestem dobrej myśli dam znać co i jak jeśli będziesz miała ochotę
Kiedy robiłaś sanco? W jaki dzień?Ja jestem 35+ i dostałam skierowanie na NFZ - PAPA + USG prenatalne. Jeszcze prawie dwa tygodnie czekania:/ Jutro, maksymalnie w poniedziałek dostanę wynik SANCO. Czekam na telefon i się stresuje.
W poniedziałek (10+2dni), na wynik czeka się 5 dni roboczych.Kiedy robiłaś sanco? W jaki dzień?
* do 5 dni roboczychW poniedziałek (10+2dni), na wynik czeka się 5 dni roboczych.
Prowadzę ciążę w prywatnym gabinecie testy z krwi mialam darmowe. Prenatalne usg płatneO kurde. Może lekarz nie dał skierowania?
Też robiłam w poniedziałek i też czekam z niecierpliwością na wyniki. U mnie niestety za wysokie Nt dlatego siedzę jak na szpilkachW poniedziałek (10+2dni), na wynik czeka się 5 dni roboczych.
Wybrałaś ten rozszerzony czy podstawowy? Nie chodzi mi o SANCO plus tylko o te rzadkie i zespoły delecji i duplikacji? Ja się jeszcze na to nie zdecydowałam i chyba poczekam do USG. Sama nie wiem co robić.Też robiłam w poniedziałek i też czekam z niecierpliwością na wyniki. U mnie niestety za wysokie Nt dlatego siedzę jak na szpilkach
Ja robiłam podstawowy bo u mnie wyszło zwiększone ryzyko ZD. A Ty już zrobiłaś ten test czy jeszcze nie?Wybrałaś ten rozszerzony czy podstawowy? Nie chodzi mi o SANCO plus tylko o te rzadkie i zespoły delecji i duplikacji? Ja się jeszcze na to nie zdecydowałam i chyba poczekam do USG. Sama nie wiem co robić.
Zrobiłam w poniedziałek, ale nie zdecydowałam się na rozszerzenie tego podstawowego. Nie mówili Ci na wizycie o takiej opcji?Ja robiłam podstawowy bo u mnie wyszło zwiększone ryzyko ZD. A Ty już zrobiłaś ten test czy jeszcze nie?