bo tak jest, jak sie nakrecamy to jest gorzej trzeba przyjac fakt zlego samopoczucia i sie nim nie przejmowac, tylko dzialac na ile moznaA ja od soboty czuję się świetnie i gdyby mi brzuch nie puchnął jak balonik, to w ogóle bym nie myślała o ciąży
Zauważyłam, że im mniej rozkminiam i skupiam się na tym, czy coś mi jest, tym czuję się lepiej. Głowa zajęta weekendową wycieczką, od wczoraj pracą i leci jeśli tylko zdrowie pozwoli to mam zamiar pracować jak najdłużej, to mi baaardzo pomaga. Bez tego chyba w końcu po wypełnieniu wszystkich domowych zajęć zaczęłabym leżeć i... cierpieć
reklama
Wiktoria96
Fanka BB :)
Hej, ja poznałam płeć w 11+1 wiec może u Ciebie tez już zobaczy chociaż nie spodziewałam się tak szybko i byłam w szoku jak gin zapytał czy chce znać płećJa miałam zamiar isc 26.07, ale ziomek od polecanego usg ma urlop, i idę wcześniej (15.07). Pewnie przez to nie poznam płci a tak chciałam
To będzie 12+5 wg OM ale 11+4 weg USG. Ktoś komuś wywrózył może płeć w 11 tyg?
Lucky <3
11+4 nic nie mówił o płci więc pewnie nie było dobrze widać. Ja też nie pytałam nawet, jedyne co chciałam dziś usłyszeć to że z Dzidzią wszystko dobrze. Kolejne badania za miesiąc więc może wtedy będzie widomoSuper a który teraz masz tc? Wiadomo już czy chłopiec czy dziewczynka?
Grabi90
Zaciekawiona BB
Ja to nawet coś porobiłam w domu ale tak do południa później to już dramat, poleguje i drzemie co chwile;/Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
Beth2022
Wiecie, nigdy nie należałam do żadnego zewnętrznego forum i jestem mega wdzięczna, że coś mnie podkusiło się zarejestrować. ♡ Ta grupa napawa mnie spokojem. Wiem, że mogę o wszystko zapytać, a moje obawy, wątpliwości i stany emocjonalne będą zrozumiane ♡ Jesteście super dziewczyny! Dzięki! Życzę dużo zdrówka!
Felczunia
hej hej. Ja odstawiłam luteinę i faktycznie wynik jest lepszy. Już mam 1-3. A Ty bierzesz leki dopochwowo? Czytałam że heparyna też może powodować zwiększony wynik.Hej i jak wyszło u ciebie po tych wynikach? Ja mam aż 30 erytrocytów wpw i bardzo się martwię. Lekarz każe powtórzyć wynik.
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Biorę luteinę dopochwowo... Myślisz że to może mieć wpływ na erytrocyty? Bo mam ich aż 30 kurczehej hej. Ja odstawiłam luteinę i faktycznie wynik jest lepszy. Już mam 1-3. A Ty bierzesz leki dopochwowo? Czytałam że heparyna też może powodować zwiększony wynik.
Moje pierwsze forum to październikowe mamy 2020. Cieszę się, że tam trafiłam i równie bardzo cieszę się, że tu jestem. Zawsze można wymienić się doświadczeniami, wesprzeć, dodać otuchy, której nie jedna z nas będzie potrzebowała. Oby ta grupa była dla siebie życzliwa a po narodzinach dzieciaczków zostało nas jak najwięcejWiecie, nigdy nie należałam do żadnego zewnętrznego forum i jestem mega wdzięczna, że coś mnie podkusiło się zarejestrować. ♡ Ta grupa napawa mnie spokojem. Wiem, że mogę o wszystko zapytać, a moje obawy, wątpliwości i stany emocjonalne będą zrozumiane ♡ Jesteście super dziewczyny! Dzięki! Życzę dużo zdrówka!
reklama
ja z czescia mam z grudniowek 2015 mam kontakt do terazMoje pierwsze forum to październikowe mamy 2020. Cieszę się, że tam trafiłam i równie bardzo cieszę się, że tu jestem. Zawsze można wymienić się doświadczeniami, wesprzeć, dodać otuchy, której nie jedna z nas będzie potrzebowała. Oby ta grupa była dla siebie życzliwa a po narodzinach dzieciaczków zostało nas jak najwięcej
Podziel się: