reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A ja od soboty czuję się świetnie i gdyby mi brzuch nie puchnął jak balonik, to w ogóle bym nie myślała o ciąży :)
Zauważyłam, że im mniej rozkminiam i skupiam się na tym, czy coś mi jest, tym czuję się lepiej. Głowa zajęta weekendową wycieczką, od wczoraj pracą i leci 😊 jeśli tylko zdrowie pozwoli to mam zamiar pracować jak najdłużej, to mi baaardzo pomaga. Bez tego chyba w końcu po wypełnieniu wszystkich domowych zajęć zaczęłabym leżeć i... cierpieć 😁
bo tak jest, jak sie nakrecamy to jest gorzej;) trzeba przyjac fakt zlego samopoczucia i sie nim nie przejmowac, tylko dzialac na ile mozna;)

reklama
Ja miałam zamiar isc 26.07, ale ziomek od polecanego usg ma urlop, i idę wcześniej (15.07). Pewnie przez to nie poznam płci a tak chciałam :(

To będzie 12+5 wg OM ale 11+4 weg USG. Ktoś komuś wywrózył może płeć w 11 tyg?
Hej, ja poznałam płeć w 11+1 wiec może u Ciebie tez już zobaczy 😀 chociaż nie spodziewałam się tak szybko i byłam w szoku jak gin zapytał czy chce znać płeć

Wiecie, nigdy nie należałam do żadnego zewnętrznego forum i jestem mega wdzięczna, że coś mnie podkusiło się zarejestrować. ♡ Ta grupa napawa mnie spokojem. Wiem, że mogę o wszystko zapytać, a moje obawy, wątpliwości i stany emocjonalne będą zrozumiane ♡ Jesteście super dziewczyny! Dzięki! Życzę dużo zdrówka!

hej hej. Ja odstawiłam luteinę i faktycznie wynik jest lepszy. Już mam 1-3. A Ty bierzesz leki dopochwowo? Czytałam że heparyna też może powodować zwiększony wynik.
Biorę luteinę dopochwowo... Myślisz że to może mieć wpływ na erytrocyty? Bo mam ich aż 30 kurcze

Wiecie, nigdy nie należałam do żadnego zewnętrznego forum i jestem mega wdzięczna, że coś mnie podkusiło się zarejestrować. ♡ Ta grupa napawa mnie spokojem. Wiem, że mogę o wszystko zapytać, a moje obawy, wątpliwości i stany emocjonalne będą zrozumiane ♡ Jesteście super dziewczyny! Dzięki! Życzę dużo zdrówka!
Moje pierwsze forum to październikowe mamy 2020. Cieszę się, że tam trafiłam i równie bardzo cieszę się, że tu jestem. Zawsze można wymienić się doświadczeniami, wesprzeć, dodać otuchy, której nie jedna z nas będzie potrzebowała. Oby ta grupa była dla siebie życzliwa a po narodzinach dzieciaczków zostało nas jak najwięcej ❤️

reklama
Moje pierwsze forum to październikowe mamy 2020. Cieszę się, że tam trafiłam i równie bardzo cieszę się, że tu jestem. Zawsze można wymienić się doświadczeniami, wesprzeć, dodać otuchy, której nie jedna z nas będzie potrzebowała. Oby ta grupa była dla siebie życzliwa a po narodzinach dzieciaczków zostało nas jak najwięcej ❤️
ja z czescia mam z grudniowek 2015 mam kontakt do teraz😀

Do góry