AliceinWonderland
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dzisiaj masakrę. Cały dzień bym spała. Zasłabłam dzisiaj i zdążyłam na szczęście położyć się na ziemi obok Julci...Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
ja dzis o dziwo spokoDziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
brzmi groznie;(Ja mam dzisiaj masakrę. Cały dzień bym spała. Zasłabłam dzisiaj i zdążyłam na szczęście położyć się na ziemi obok Julci...
Ja zawsze w takie upały jestem bez życia, a co dopiero w ciąży i to jeszcze przeziębionaDziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
Super a który teraz masz tc? Wiadomo już czy chłopiec czy dziewczynka?Dziewczyny, my już po prenatalnych. Stres był tak duży że nawet tutaj nic nie pisałam że to już dziś Na usg wszystko dobrze ❤ cieszę się strasznie strasznie strasznie ❤ za każdą z Was też trzymam kciuki żeby usłyszała same dobre wieści !
A ja od soboty czuję się świetnie i gdyby mi brzuch nie puchnął jak balonik, to w ogóle bym nie myślała o ciążyDziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
Ja tez dzis mega spiaca, bo w nocy nie moglam spac. O dziwo moj synek obudzil sie tylko ze 2x na karmienie a ja lezalam i przewracalam sie z boku na bok do 3 w nocy….Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień
Tak! Czuje jakby ktoś wyjął mi baterie. Totalnie bez siły + okropne zawroty głowyDziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień.
Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień