reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Na szczęście dobrze, jedynie chwilami zdarzy się że zrobi mi się niedobrze. A tak to cycuchy bolą, najbardziej rano zaraz po przebudzeniu, brzuch wzdety jak cholera, już wyglądam jakbym conajmniej w 5 meisiacu była [emoji51] A Ty? Kiedy kolejna wizyta?
Wspaniale! [emoji847]
Jak się czujesz?

reklama
A propos cycuchow;p ja zauwazylam ze jakby mniej mnie bola.. na samym poczatku nie moglam sie dotkac, teraz juz sa mniej wrazliwe. A jak u was?

Na szczęście dobrze, jedynie chwilami zdarzy się że zrobi mi się niedobrze. A tak to cycuchy bolą, najbardziej rano zaraz po przebudzeniu, brzuch wzdety jak cholera, już wyglądam jakbym conajmniej w 5 meisiacu była [emoji51] A Ty? Kiedy kolejna wizyta?
Też przeżywam to z piersiami, ale w ostatnim tygodniu jakby odpuściło. Brzucho też w 6-7 tc miałam mega wywalony, teraz jest trochę lepiej 🤔
Kolejną wizytę mam 9 lipca, ale liczę tylko na to, że idę po prostu po skierowanie na usg prenatalne, które już umówiłam na 23-go lipca.

A mnie cycki nic a nic nie bolą, ciekawe czy to dlatego że jeszcze 2,5 tygodnia temu karmiłam piersią... Przed odstawieniem też nie bolały, a w trakcie to wiadomo, że to nie było związane z ciążą. Aż się martwię czy to ok :(

A mnie cycki nic a nic nie bolą, ciekawe czy to dlatego że jeszcze 2,5 tygodnia temu karmiłam piersią... Przed odstawieniem też nie bolały, a w trakcie to wiadomo, że to nie było związane z ciążą. Aż się martwię czy to ok :(
W każdej ciąży ból piersi to był jeden z pierwszych objawów. W tej nie i ani 1 raz mnie nie bolały i nie bolą. Również wiążę to z tym, że karmiłam piersią i ani trochę się nie martwię czy brak bólu piersi może sprawić, że coś jest nie ok. Po tym co przeszłam w ciąży z Julią, wiem, że wkręcanie sobie i zamartwianie się na zapas nie ma sensu. Miałam przez 4 miesiące plamienia i silne krwawienia a nasza gwiazda jest z nami ❤️ więc głowa do góry i bądź pozytywnie nastawiona. Miłego dzionka

reklama
Mnie nie bolały i nie bolą do tej pory, a mała odstawiła się sama krótko po pozytywnym tescie ciazowym. Z tego co słyszałam od innej mamusi w dwupaku to jest nas więcej [emoji846]

Do góry