reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Na szczęście dobrze, jedynie chwilami zdarzy się że zrobi mi się niedobrze. A tak to cycuchy bolą, najbardziej rano zaraz po przebudzeniu, brzuch wzdety jak cholera, już wyglądam jakbym conajmniej w 5 meisiacu była [emoji51] A Ty? Kiedy kolejna wizyta?
Wspaniale! [emoji847]
Jak się czujesz?

reklama
A propos cycuchow;p ja zauwazylam ze jakby mniej mnie bola.. na samym poczatku nie moglam sie dotkac, teraz juz sa mniej wrazliwe. A jak u was?

Na szczęście dobrze, jedynie chwilami zdarzy się że zrobi mi się niedobrze. A tak to cycuchy bolą, najbardziej rano zaraz po przebudzeniu, brzuch wzdety jak cholera, już wyglądam jakbym conajmniej w 5 meisiacu była [emoji51] A Ty? Kiedy kolejna wizyta?
Też przeżywam to z piersiami, ale w ostatnim tygodniu jakby odpuściło. Brzucho też w 6-7 tc miałam mega wywalony, teraz jest trochę lepiej 🤔
Kolejną wizytę mam 9 lipca, ale liczę tylko na to, że idę po prostu po skierowanie na usg prenatalne, które już umówiłam na 23-go lipca.

A mnie cycki nic a nic nie bolą, ciekawe czy to dlatego że jeszcze 2,5 tygodnia temu karmiłam piersią... Przed odstawieniem też nie bolały, a w trakcie to wiadomo, że to nie było związane z ciążą. Aż się martwię czy to ok :(

A mnie cycki nic a nic nie bolą, ciekawe czy to dlatego że jeszcze 2,5 tygodnia temu karmiłam piersią... Przed odstawieniem też nie bolały, a w trakcie to wiadomo, że to nie było związane z ciążą. Aż się martwię czy to ok :(
W każdej ciąży ból piersi to był jeden z pierwszych objawów. W tej nie i ani 1 raz mnie nie bolały i nie bolą. Również wiążę to z tym, że karmiłam piersią i ani trochę się nie martwię czy brak bólu piersi może sprawić, że coś jest nie ok. Po tym co przeszłam w ciąży z Julią, wiem, że wkręcanie sobie i zamartwianie się na zapas nie ma sensu. Miałam przez 4 miesiące plamienia i silne krwawienia a nasza gwiazda jest z nami ❤️ więc głowa do góry i bądź pozytywnie nastawiona. Miłego dzionka

reklama
Mnie nie bolały i nie bolą do tej pory, a mała odstawiła się sama krótko po pozytywnym tescie ciazowym. Z tego co słyszałam od innej mamusi w dwupaku to jest nas więcej [emoji846]

Do góry