reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej dziewczyny. I niedziela stracona. Obudzilam się o 8 zjadłam śniadanie i znów położyłam się spać. Wstałam o 16! Przed ciąża nigdy, ale to nigdy nie spałam w dzień.
Nie taka stracona, produkujesz człowieka 😁
Ja z kolei bałam się, że przez drzemki nie będę spać w nocy, ale nic podobnego - potrafię położyć się o 17 do 20, a później od 23 spać ciągiem do rana. Tylko te pobudki mogłabym mieć później niż o 4 🤔😁

reklama
Nie taka stracona, produkujesz człowieka 😁
Ja z kolei bałam się, że przez drzemki nie będę spać w nocy, ale nic podobnego - potrafię położyć się o 17 do 20, a później od 23 spać ciągiem do rana. Tylko te pobudki mogłabym mieć później niż o 4 🤔😁
a skad pobudki? Siku czy dzidzia?

A mnie cycki nic a nic nie bolą, ciekawe czy to dlatego że jeszcze 2,5 tygodnia temu karmiłam piersią... Przed odstawieniem też nie bolały, a w trakcie to wiadomo, że to nie było związane z ciążą. Aż się martwię czy to ok :(
Mnie tez od początku wgl nie bolą a już 13tc

Dziewczyny co zrobiłybyście na moim miejscu? 10 lipca mam ślub i wesele najlepszej przyjaciółki. Na około 100 osób. Poszłybyście czy nie?
Jeśli dobrze się czujesz to czemu nie ? Nie musisz szaleć , skakać czy stać w słońcu . Ja mam wesele w sierpniu i planuje spokojnie isc . Chyba ze będę się jakoś źle czuła :)

Dziewczyny co zrobiłybyście na moim miejscu? 10 lipca mam ślub i wesele najlepszej przyjaciółki. Na około 100 osób. Poszłybyście czy nie?
Ja bym poszła. Równie dobrze mogę się zarazić w sklepie na zakupach, nigdy nie wiesz gdzie jest większe bądź mniejsze ryzyko. Takie moje zdanie 😉

reklama
Bardziej myślę tutaj w kontekście zakażenia covidem. Nie jestem zaszczepiona.
Aaaaaaa tym to się zarazić możesz wszędzie tak naprawdę . Ja tez nie jestem zaszczepiona i dopóki mnie nie zaszczepia siła to dobrowolnie napewno nie będę brała udziału w tym eksperymencie polityczno - medycznym .

Do góry