Te objawy nie mijają tak nagle... Wiem, że Ci ciężko... Potrzebujesz dużo wsparcia i zrozumieniaNajgorsze jest to ze cały czas czułam się w ciąży co prawda to moja pierwsza ale ból piersi, odrzucało mnie od jedzenia nawet zauważyłam większy brzuch. Ciężko mi
reklama
AliceinWonderland
Fanka BB :)
O nie bardzo, bardzo mi przykroŻegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
locala
Okropnie mi przykro [emoji17] Trzymaj się. Następnym razem się uda [emoji8]
Żegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
G
guest-1691259937
Gość
No nieee… trzymaj się jakośŻegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
Nellyy
Aktywna w BB
Jejku strasznie mi przykro…Żegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
Trzymaj się ciepło
DoMa29
Bardzo mi jest przykro, ściskam!Żegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
Mamazbb
Tak bardzo mi przykro [emoji17]
Żegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
Dagulina
O nie... przykro mi strasznie.Żegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
reklama
Bardzo mi przykro. Ja 1,5 roku temu byłam w szpitalu, zrobili USG, potwierdzili, dostałam receptę na tabletki i do domu mnie puścili. Kazali przyjechać albo jakby się coś działo niepokojącego, a inaczej po kilku dniach na kontrolę. Nie miałam zabiegu na szczęście. U mnie zarodek też się zatrzymał na 7 tygodniu.Żegnam się z wami dziewczyny. Miałam dziś usg zarodek zatrzymał się na 7 tc, mam skierowanie do szpitala. Jutro z rana pojadę, czy ktoś wie wogole jak to wyglada? Ile trwa. Jestem załamana.
Dzień dobry wszystkim, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Podziel się: