reklama
Dagulina
Fanka BB :)
Super wiadomości!Cześć dziewczyny. Gratuluję pięknych zdjęć dzidziusiowja dziś też miałam wizytę ale fotki brak, natomiast na patrzyłam się na dzidziola bo nie chciał się obrócić i dać zmierzyć... Widok był albo z góry i widziałam główkę i małe rączki... Mogłam nawet policzyć paluszki to było slodkiealbo jak nóżkami machał. Krwiak zupełnie zniknął i ciąża nie jest już zagrożona.przyspieszyl mi się też termin porodu na usg i muszę szybko umawiać się na prenatalne bo zrobił mi się nagle 12 tydzieńa na ostatniej wizycie coś chyba lekarz źle zmierzył bo 2 tygodnie temu był 8 tydzienale grunt że wygląda wszystko ok i ten krwiak zniknął bo bardzo się zamartwiałam. Miłego wieczoru
Sunofspain
AliceinWonderland
Hej dziewczyny Powodzenia na badaniach!
Tak ale damy radę najgorsze będzie pierwsze 5latHejto jedziemy na tym samym wózku ja mam 8 miesięcznego Synka jesteś tak samo przerażona jak ja?bo ja nie wiem jak ogarnę dwójkę Maluchów
Cześć Dziewczyny
Mam nadzieję, że dzień mija Wam wszystkim co najmniej dobrze...czego szczerze życzę
Doradźcie, proszę, co zrobić gdy włosy od początku ciąży przypominają kupę siana raczej niż zadbaną fryzurę? Mam długie włosy z tendencją do przetłuszczania, ale od kilku tygodni sprawdzone wcześniej kosmetyki już nie pomagają. Po 4 godzinach mam przyklapnięte kosmyki napuszone na końcach i do tego nierównomiernie pofalowane na całej długości.
Jaka jest przyczyna? I jak można sobie pomoc?
Pomożecie?
Mam nadzieję, że dzień mija Wam wszystkim co najmniej dobrze...czego szczerze życzę
Doradźcie, proszę, co zrobić gdy włosy od początku ciąży przypominają kupę siana raczej niż zadbaną fryzurę? Mam długie włosy z tendencją do przetłuszczania, ale od kilku tygodni sprawdzone wcześniej kosmetyki już nie pomagają. Po 4 godzinach mam przyklapnięte kosmyki napuszone na końcach i do tego nierównomiernie pofalowane na całej długości.
Pomożecie?
Może zmieniła Ci się porowatość włosów przez zmiany hormonalne? Jak pomóc to proponowałabym poszukać może kosmetyków odpowiednich dla nowej porowatościCześć Dziewczyny
Pomożecie?
Mi to z kolei włosy wypadają na potęgę. Ale to raczej nie ciąża, tylko covid - przechodziłam w marcu i czytałam ostatnio że po 2-3 miesiącach ozdrowieńcy się skarżą na nadmierne wypadanie i chyba mnie to dopadło.
Cześć. Podziel się info co stosujesz na przetłuszczające się włosy? Ja bym musiała myć codziennieCześć Dziewczyny
Pomożecie?
Mona.lisa
Mi po covidzie wypadło około 1/3 wlosow, serio... świecilam łysym przedziałkiem po paru miesiącach miałam taki wysyp babyhairów ze sterczały w każda stronę świata ...Może zmieniła Ci się porowatość włosów przez zmiany hormonalne? Jak pomóc to proponowałabym poszukać może kosmetyków odpowiednich dla nowej porowatości
Mi to z kolei włosy wypadają na potęgę. Ale to raczej nie ciąża, tylko covid - przechodziłam w marcu i czytałam ostatnio że po 2-3 miesiącach ozdrowieńcy się skarżą na nadmierne wypadanie i chyba mnie to dopadło.
reklama
M
Majula2112
Gość
Hahahaha to mnie pocieszylasTak ale damy radę najgorsze będzie pierwsze 5lat
Podziel się: