reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień [emoji91]
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.

Przede mną wizyta jeszcze 21.06 u mojego prowadzącego i 25.06 prenatalne

Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne [emoji3531]

Pięknie [emoji3590] Fajnie, że teraz wizyty co kilka dni, będziesz mogła regularnie podglądać maluszka [emoji3059]

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień 🔥
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.

Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne ♥️

Super cieszę się bardzo ❤️ Piękny dzidziuś

Cześć dziewczyny :) Mnie dzisiaj taka chęć na owoce naszła, że już pochłonęłam 3 nektarynki i garść czereśni. Jak Wasze samopoczucie? Ja dużo lepiej się czuje odkąd mdłości powoli ustępują i jest nieco chłodniej na dworze. Dzisiaj już byłam zaopatrzyć się w glukozę i pojemniczki do badań. Już w poniedziałek prenatalne!

Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień 🔥
Załączam zdjęcie.

Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne ♥️
Super 🥳🥳🥰😍 fajnie, że z dzidzią ok 🥰
U mnie też wszystko w porządku 😍 całe dwa cm szczęścia 🥰🥰
Z USG 8+5 i termin porodu na 23.01 🥰

Załączniki

• received_197556845612770.jpeg
    received_197556845612770.jpeg
    136,9 KB · Wyświetleń: 89
Zawsze mnie cieszą zdjęcia usg dziewczyn, które są na podobnym etapie, jak ja. U mnie dzisiaj 8+4, ale wizyta dopiero 28.06, mam co miesiąc, więc chociaż na Wasze maleństwa popatrzę ;)

Cudownie 😍 Masz termin dzień przede mną 😁

Zawsze mnie cieszą zdjęcia usg dziewczyn, które są na podobnym etapie, jak ja. U mnie dzisiaj 8+4, ale wizyta dopiero 28.06, mam co miesiąc, więc chociaż na Wasze maleństwa popatrzę ;)
Haha, ja też tak mam 🙈

reklama
Do góry