U mnie różnie. Co drugi dzień jest w miarę, a co drugi jest mega kiepski. Najbardziej dokuczają mi ciągłe mdłości + wymiotyA jak Wasze samopoczucie? Moje już jest lepsze, niż głowa mnie tak nie boli, a nudności jak nie miałam tak nie mam
reklama
Super, cieszę się że wszystko w porządkuDziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.
Przede mną wizyta jeszcze 21.06 u mojego prowadzącego i 25.06 prenatalne
Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne
Super, że z maluchem wszystko okSuper fajnie, że z dzidzią ok
U mnie też wszystko w porządku całe dwa cm szczęścia
Z USG 8+5 i termin porodu na 23.01
Współczuje tych wymiotów, ja może z 5-6 razy wymiotowałam w ciąży. Raczej mnie tylko mulilo bardzo mocno. Teraz mam incydentalne mdłości wieczorami.U mnie różnie. Co drugi dzień jest w miarę, a co drugi jest mega kiepski. Najbardziej dokuczają mi ciągłe mdłości + wymioty
Dagulina
Fanka BB :)
O proszę. O takim nie słyszałam. A łapie się na refundację, czy jest pełnopłatny?Ja miałam straszne bolące siniaki po Neoparinie, teraz zmienili mi na Frexiparin i ani jednego siniaka [emoji2370]
Dagulina
Ale słodka dzidziaDziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.
Przede mną wizyta jeszcze 21.06 u mojego prowadzącego i 25.06 prenatalne
Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne
No ja wymiotuje praktycznie codziennie, przynajmniej raz. A mdłości są non stop. No ale mam nadzieję że to dobry znak, bo w pierwszej ciąży też non stop mdłości i wymioty i było wszystko ok, w drugiej lepiej się czułam, nie wymiotowałam i to był w moim przypadku zły znak.Współczuje tych wymiotów, ja może z 5-6 razy wymiotowałam w ciąży. Raczej mnie tylko mulilo bardzo mocno. Teraz mam incydentalne mdłości wieczorami.
I wgl to przełożyłam wizytę u mojego gin i idę w czwartek
Dagulina
Będziesz musiała tak szybko badać glukoze?Cześć dziewczyny Mnie dzisiaj taka chęć na owoce naszła, że już pochłonęłam 3 nektarynki i garść czereśni. Jak Wasze samopoczucie? Ja dużo lepiej się czuje odkąd mdłości powoli ustępują i jest nieco chłodniej na dworze. Dzisiaj już byłam zaopatrzyć się w glukozę i pojemniczki do badań. Już w poniedziałek prenatalne!
Ja nie mogę, ale dopiero kilka dni temu dołączyłam tu do Was, więc nie wiem czy mogę jeszcze być dodana?https://www.babyboom.pl/forum/temat/stycznioweczki-2022-mamusie-na-privie.114231/ zobaczcie cY możecie wejść
reklama
monnkej
Super fajnie, że z dzidzią ok
U mnie też wszystko w porządku całe dwa cm szczęścia
Z USG 8+5 i termin porodu na 23.01
Podziel się: