reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, a macie jakieś sposoby na zgagę?:baffled: Coś mi te migdały nie pomagają, Rennie też nie działa, imbir też średnio
Czy po prostu trzeba to przetrwać? 🤪
Też szukam sposobu, jest koszmarnie... Odrobinę, o dziwo, pomagają mi gumy pregna vomi, chociaż one raczej są na mdłości, ale mimo wszystko minimalna ulga jest.

Też szukam sposobu, jest koszmarnie... Odrobinę, o dziwo, pomagają mi gumy pregna vomi, chociaż one raczej są na mdłości, ale mimo wszystko minimalna ulga jes

Też szukam sposobu, jest koszmarnie... Odrobinę, o dziwo, pomagają mi gumy pregna vomi, chociaż one raczej są na mdłości, ale mimo wszystko minimalna ulga jest.
Wypróbuj gaviscon, gęsty, miętowy syrop na zgagę

Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień 🔥
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.

Przede mną wizyta jeszcze 21.06 u mojego prowadzącego i 25.06 prenatalne

Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne ♥️

Załączniki

• 20210615_103005.jpg
    20210615_103005.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 123
A jak Wasze samopoczucie? Moje już jest lepsze, niż głowa mnie tak nie boli, a nudności jak nie miałam tak nie mam🤔
Moje trochę lepsze od jakiś kilku dni, ale zmieniłam nawyki brania leków, te które miałam brać przed jedzeniem biorę wszystko po jedzeniu, bo nie powodują mi mdłości i kiepskiego samopoczucia 😉

Dziewczyny, a macie jakieś sposoby na zgagę?:baffled: Coś mi te migdały nie pomagają, Rennie też nie działa, imbir też średnio
Czy po prostu trzeba to przetrwać? 🤪
Podobno ciepłe mleko pomaga
Ale u mnie się nie sprawdzilo
W poprzedniej ciąży miałam koszmarna zgagę od rana do nocy, i nie znalazłam na nią skutecznego sposobu, także szczerze współczuję

Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień 🔥
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.

Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne ♥️
Piękne zdjęcie 😍

reklama
Śliczne zdjęcie [emoji3590] Dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze.
Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień [emoji91]
Załączam zdjęcie.

Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne [emoji3531]

Do góry