reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, ale duże już te Wasze bobasy, aż miło popatrzeć, trzymam kciuki za wszystkie wizyty jutrzejsze! 🤞🥰Ja muszę jeszcze wytrzymać do piątku, choć nie podtrzymał mnie na duchu dzisiejszy komentarz mojej doktor prowadzącej do piątkowego badania usg w aplikacji, tak więc zaczynam się przygotowywać na to, że może nic z tego mojego kropka nie być, jednocześnie cały czas mam nadzieję, że w ciągu tygodnia urośnie i usłyszę jeszcze serducho…

Chodzi o zgagę? Bo imbir i migdały to na mdłości bardziej [emoji846]
no piszą że to też niby na to pomaga...

od śmietany niedobrze mi się robi
Ja jadłam kwaśną śmietanę i dzialalo[emoji16] za to pod koniec ciązy to już chyba nic nie działa, na nic [emoji16]

trochę się martwię że jak teraz taka zgaga to co będzie dalej, jak jeszcze mniej będzie miejsca na żołądek
Gaviscon taki gęsty syrop miętowy,w pierwszej ciąży jak i teraz w miarę pomaga
zobaczyłam ulotkę, brzmi dobrze, chyba spróbuję, dzięki :)

reklama
Ja bym znowu chciala córkę. Nie wiem jak się obsługuje syna
emoji38.png
Ja mam to samo ! 😂😂
Detektor? Bo ja o detektorze :)
A to się niezrozumiałyśmy 😁😁
Wszystko dobrze:) prenatalne 6.07 , widziałam jak rusza rączkami i nóżkami ♡♡♡ cudownie ufffZobacz załącznik 1282762Zobacz załącznik 1282763
Gratuluję ♥️😍😍🥰🥰🥰 Piękne maleństwo 😍🥰🥰
Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia ❤️ Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne 🙂
Super 🥳🥰 Gratuluję ♥️😍😍 witaj maleństwo 😍
Dziewczyny gratulacje wizyt!!
Zazdroszczę Wam tego co zobaczylyscie, ale oczywiście tak pozytywnie 😊
Jutro moj dzień, bardzo się stresuje ale wierzę że będzie dobrze.
Też mam jutro wizytę o 11 więc łączę się w stresie 🙈🙈
Jutro też mój dzień, mam na 10.00 🙂
Oo to przede mną ♥️ trzymam kciuki 😍
Za mnie też jutro trzymajcie kciuki! Mam prenatalne na 16:30😃
Trzymam mocno ! ♥️😘

Do góry