reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, ale duże już te Wasze bobasy, aż miło popatrzeć, trzymam kciuki za wszystkie wizyty jutrzejsze! 🤞🥰Ja muszę jeszcze wytrzymać do piątku, choć nie podtrzymał mnie na duchu dzisiejszy komentarz mojej doktor prowadzącej do piątkowego badania usg w aplikacji, tak więc zaczynam się przygotowywać na to, że może nic z tego mojego kropka nie być, jednocześnie cały czas mam nadzieję, że w ciągu tygodnia urośnie i usłyszę jeszcze serducho…

Chodzi o zgagę? Bo imbir i migdały to na mdłości bardziej [emoji846]
no piszą że to też niby na to pomaga...

od śmietany niedobrze mi się robi
Ja jadłam kwaśną śmietanę i dzialalo[emoji16] za to pod koniec ciązy to już chyba nic nie działa, na nic [emoji16]

trochę się martwię że jak teraz taka zgaga to co będzie dalej, jak jeszcze mniej będzie miejsca na żołądek
Gaviscon taki gęsty syrop miętowy,w pierwszej ciąży jak i teraz w miarę pomaga
zobaczyłam ulotkę, brzmi dobrze, chyba spróbuję, dzięki :)

reklama
Ja bym znowu chciala córkę. Nie wiem jak się obsługuje syna
emoji38.png
Ja mam to samo ! 😂😂
Detektor? Bo ja o detektorze :)
A to się niezrozumiałyśmy 😁😁
Wszystko dobrze:) prenatalne 6.07 , widziałam jak rusza rączkami i nóżkami ♡♡♡ cudownie ufffZobacz załącznik 1282762Zobacz załącznik 1282763
Gratuluję ♥️😍😍🥰🥰🥰 Piękne maleństwo 😍🥰🥰
Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia ❤️ Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne 🙂
Super 🥳🥰 Gratuluję ♥️😍😍 witaj maleństwo 😍
Dziewczyny gratulacje wizyt!!
Zazdroszczę Wam tego co zobaczylyscie, ale oczywiście tak pozytywnie 😊
Jutro moj dzień, bardzo się stresuje ale wierzę że będzie dobrze.
Też mam jutro wizytę o 11 więc łączę się w stresie 🙈🙈
Jutro też mój dzień, mam na 10.00 🙂
Oo to przede mną ♥️ trzymam kciuki 😍
Za mnie też jutro trzymajcie kciuki! Mam prenatalne na 16:30😃
Trzymam mocno ! ♥️😘

Do góry