Mamazbb
Fanka BB :)
Korzystaj i odpoczywaj [emoji3590]
Dsiewczyny jestem już na l4, cudownie [emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dsiewczyny jestem już na l4, cudownie [emoji3059]
Taki mam zamiar ❤❤❤. Dziewczyny jak macie jakiś fajny serial do polecenia to piszcie !!Korzystaj i odpoczywaj [emoji3590]
Mare of Easttown na HBO GO, polecam pochlanelam w ostatni weekendTaki mam zamiar ❤❤❤. Dziewczyny jak macie jakiś fajny serial do polecenia to piszcie !!
Sam jeden wynik nic nie mówi, nie ma co patrzeć na to który tydzień ciąży z wyniku bety. W becie liczy się, tak jak @Cappuccinko1988 napisała, sam przyrost, a do tego musiałabyś zrobić badania za 48, max 72 godziny. Był jakiś powód, że robiłaś betę po wizycie u gina?Dziewczyny, dostałam wyniki bhcg, pierwszy raz w życiu to badanie robiłam, nie mam pojęcia jak to czytać. Wynik to 3963 U/I. Pomożecie?
To 6t5d z om, cykle 30 dni. Tak jak wcześniej pisałam ciałko żółte 4mm i zawiązki zarodka.
Dziś na Netflixa wszedł drugi sezon Lupin - jeszcze nie oglądaliśmy, ale pierwszy extra. Zresztą na Netflixie dużo do polecenia mam, ale nie wiem co lubisz i co oglądałaśTaki mam zamiar ❤❤❤. Dziewczyny jak macie jakiś fajny serial do polecenia to piszcie !!
To moje pierwsze badania z krwi, dostałam na nie skierowanie po pierwszej wizycie, razem ze skierowaniem na USG, kolejna wizytę mam w piątek za tydzien i zakładam, ze to ten czas kiedy Pani doktor je przeanalizuje. Daruję sobie kolejną betę, poczekam cierpliwie (taa uhm…) do wizyty w piątek za tydzień. Będzie co ma być, na nic teraz nie wpłynę i tak, trzymajcie kciuki żeby się z tych zawiązków zarodka wykluł zarodek. Mój mąż się śmieje, ze jeszcze mi się taki zarodek wykluje, ze go będę miała jeszcze dośćSam jeden wynik nic nie mówi, nie ma co patrzeć na to który tydzień ciąży z wyniku bety. W becie liczy się, tak jak @Cappuccinko1988 napisała, sam przyrost, a do tego musiałabyś zrobić badania za 48, max 72 godziny. Był jakiś powód, że robiłaś betę po wizycie u gina?
Dziś na Netflixa wszedł drugi sezon Lupin - jeszcze nie oglądaliśmy, ale pierwszy extra. Zresztą na Netflixie dużo do polecenia mam, ale nie wiem co lubisz i co oglądałaś
W B-HCG liczy się przyrost tego hormonu, powinien przyrastać minimum 66% co 48hDziewczyny, dostałam wyniki bhcg, pierwszy raz w życiu to badanie robiłam, nie mam pojęcia jak to czytać. Wynik to 3963 U/I. Pomożecie?
To 6t5d z om, cykle 30 dni. Tak jak wcześniej pisałam ciałko żółte 4mm i zawiązki zarodka.
Taki mam zamiar [emoji173][emoji173][emoji173]. Dziewczyny jak macie jakiś fajny serial do polecenia to piszcie !!
A na pewno można magnez w ciąży, nie jest to szkodliwe? Ja to już jestem przewrazliwiona. A też miałaś takie klucia z jednej strony?Ja jak powiedziałam o tym lekarzowi to zalecił magnez 3x dziennie i już jest dobrze.
Ja tez mam raz na jakiś czas kłucia w prawym jajniku, podobno to z niego była u mnie owulacja.A na pewno można magnez w ciąży, nie jest to szkodliwe? Ja to już jestem przewrazliwiona. A też miałaś takie klucia z jednej strony?