reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. 🙈
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana 😄
Ja jeszcze kojarzę: @AliceinWonderland, Doma29, @Felczunia, @MK_Piotrowiak,

reklama
Ale że jakaś selekcja będzie ? 🙃
Również zgłaszam się do grupy prywatnej jak coś 🙃😉
nie selekcja ale ktoś już wyżej napisał kto będzie brany pod uwagę :) sprawdzam jeszcze z pozostałych nickow kto ile się udzielał bo właśnie tym ma się różnic grupa zamknięta a nie przyjmowaniem wszystkich bo to bez sensu nie? :)

Moim zdaniem tak najlatwiej-na liście jest 45 osób bez moderatorek, sporą część z nich na dzień dobry można wpisać na listę, bo nicki przewijają się często [emoji846] A w resztę trzeba by było wejść na profil na ilość postów w wątku i tylko sprawdzić, czy nie skończyło się na +/-5 postach [emoji16]
Może ktos będzie miał inny pomysł [emoji846]
Oooo rany, a gdzie znalazłaś że 45 osób? Bo szukam i nie widzę tego nigdzie, chyba muszę potrenować to forumowanie 🙈 😂

Myślę że w razie czego zawsze można kogoś dodać:)
Na pewno 😄

Taaak, zgadzam się, @DoMa29 się zgłosiła w międzyczasie, jeszcze doszły też @Kaja14 i @Cappuccinko1988 ☺️

Dziewczyny ja też bym chciała dołączyć do zamkniętej grupy, moich postów na forum jest dopiero kilka, bo jestem z Wami na forum krótki czas póki co, ale planuję być do końca i się udzielać [emoji85]
Ale jednak takie forum daje duże wsparcie, to moja pierwsza ciąża i raźniej ją przechodzić razem i wymieniać się doświadczeniami, więc będę wdzięczna jeżeli mnie przyjmiecie [emoji3]

Również jestem chętna chyba znajdę czas chociaż nie obiecuje
Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. [emoji85]
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana [emoji1]

Dziewczyny ja też bym chciała dołączyć do zamkniętej grupy, moich postów na forum jest dopiero kilka, bo jestem z Wami na forum krótki czas póki co, ale planuję być do końca i się udzielać [emoji85]
Ale jednak takie forum daje duże wsparcie, to moja pierwsza ciąża i raźniej ją przechodzić razem i wymieniać się doświadczeniami, więc będę wdzięczna jeżeli mnie przyjmiecie [emoji3]
Jej, jeśli już się szykuje jakaś selekcja to ja tez, jeśli można chętnie zostanę w grupie, dzisiaj dopiero założyłam konto wiec nie mam zbyt wielu postów ale podobnie jak Luna93, to moja 1 ciaza i chętnie się tutaj zatrzymam na dłużej. FB niestety nie jest anonimowy, wiec wolałabym tutaj pozostać, zwłaszcza ze nie chciałabym żeby ktokolwiek wiedział póki co.

reklama
Do góry