reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
@Klauuudia to co, idziemy na moderatorki? 😄 Ja nie mam pojęcia co miałabym robić, ale trzeba podejmować w życiu wyzwania. 😂 A kogoś w końcu trzeba wybrać. 🙈
mogę iść i podjąć wyzwanie 🤪 przynajmniej będzie jakiś obowiązek i nie będę może miała czai myśleć 🤣 a tak serio to, wymyśliłam niech się odezwą te dziewczyny, które są z nami może od minimum jakiegoś czasu? Od miesiąca lub od samego początku? Większość kojarzę i da się sprawdzić kto się udzielał i udziela nadal chociaż sporadycznie?

Hej dziewczyny,

przywitam się z Wami nieśmiało. Jestem w pierwszej ciąży, wczoraj 6t+2 i było widać zarodek i bijące serduszko :) Jak niektóre z Was, również jestem obstawiona lekami ze względu na PCOS, hiperprolaktynemię oraz Hashimoto. Termin na przełomie stycznia/lutego.

W ciągu ostatniego tygodnia zmagałam się z okropnymi mdłościami i wymiotami, które towarzyszyły mi cały dzień i nieraz również w nocy, do tego stopnia że zrzuciłam 5 kg z mojej normalnej wagi :/

Powiedzcie dziewczyny, planujecie wykonać badania prenatalne ? Ja oczywiście wychodzę z założenia, że wszystko będzie dobrze, jakoś przesadnie się niczym nie stresuje a co ma być to i tak pewnie będzie nic na to nie poradzimy ale właśnie w temacie badań troche się waham.

Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam ;)
Hejka :) współczuje Ci tych mdłości, ja walczę z nimi od jakiś 4 tygodni, wiec znam ten ból :( ja już jestem umówiona na prenatalne. Wole wiedzieć jak coś będzie nie tak ;)

mogę iść i podjąć wyzwanie 🤪 przynajmniej będzie jakiś obowiązek i nie będę może miała czai myśleć 🤣 a tak serio to, wymyśliłam niech się odezwą te dziewczyny, które są z nami może od minimum jakiegoś czasu? Od miesiąca lub od samego początku? Większość kojarzę i da się sprawdzić kto się udzielał i udziela nadal chociaż sporadycznie?
Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. 🙈
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana 😄

Jak byłam w ciąży z córką to tu na forum oprócz naszego głównego wątku mamuś lutowych zalozylismy tez swoją grupe zamknietą zeby swobodnoej pisac o sprawach intymnych i wrzucać fotki np rodzinne. Ale niewiem jak się taką grupę prywatną zakłada. Może pomyślimy o tym?
Jestem chętna 😉

Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. 🙈
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana 😄
Też jestem chętna 🙂

Moim zdaniem tak najlatwiej-na liście jest 45 osób bez moderatorek, sporą część z nich na dzień dobry można wpisać na listę, bo nicki przewijają się często [emoji846] A w resztę trzeba by było wejść na profil na ilość postów w wątku i tylko sprawdzić, czy nie skończyło się na +/-5 postach [emoji16]
Może ktos będzie miał inny pomysł [emoji846]
A to ja doskonale rozumiem, sama jedną straciłam, więc wiem jak to jest i ile by nie trzeba było to tyle się wyda. [emoji3526]

Ale w sensie, że ja mam zebrać? [emoji1] Nie ma problemu, tylko na ile wstecz patrzeć i co rozumieć pod "regularnie"? [emoji848] Chyba, że na początku po prostu zebrać dziewczyny, które się zgłosiły na chętne? [emoji1]

A to imbir w jakiej postaci planowałaś przyjmować? Myślałam, że mnie ominą mdłości i wymioty, ale chyba jednak nie... [emoji45]

Myślę że w razie czego zawsze można kogoś dodać:)

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. [emoji85]
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana [emoji1]

reklama
Do góry