raczej prywatnie, napisano moderatorkach i wypisz osoby z grupy, ja bym tak np zrobiła a dalej nie wiem co trzeba zrobić, pewnie Ania nas pokieruje. Jak coś to pisz śmiało! Ja tu jestem raczej cały dzień z przerwami bo i tak co mam robić leżąc w domu? tylko, takie trudniejsze rzeczy niech mnie dziś ominąOczywiście! Właśnie pisałam Ci wiadomość. Zaraz zbiorę wszystkie i wyślę do Ani. Jak rozumiem wiadomością prywatną?
reklama
Woooow jaki sztos! Gdzie kupiliście?Zobaczcie co wczoraj kupiliśmy naszemu synkowi
Lista poszła do @aniaslu
w pepco są
RoZa_MiMi89
Aktywna w BB
Ja tez należę do tych " zgrabnych" o talii bąka więc długo będzie miał się gdzie chować kropek u mnie dopiero 8+0 wiec do 5 miesiąca myślę spokojnieU mnie nie będzie widać do 5Mc...
Ja swój brzuszek mam duży.
Coffe18
Fanka BB :)
No zgodzę się ale z tego co zaobserwowałam to wczoraj i dziś doszło jeszcze kilka osób które maja w ostatnich dniach potwierdzone ciąże z terminem na styczen . Czytam Was odkąd wiem ze jestem w ciąży ale udzielanie się dopóki nie usłyszę serduszka wydawało mi się za zbędne . Zapewne dziewczyny które doszły w ostatnich dniach tez się nie udzielały . Co nie znaczy ze udzielać się nie będą .nie selekcja ale ktoś już wyżej napisał kto będzie brany pod uwagę sprawdzam jeszcze z pozostałych nickow kto ile się udzielał bo właśnie tym ma się różnic grupa zamknięta a nie przyjmowaniem wszystkich bo to bez sensu nie?
KarolaJ
Te gumy nie są złe, pomagają trochę. Co prawda tylko na chwilę, ale zawsze to coś. Ani nie łóżka Zug więcej niż 3 dziennie
Ja jak na początku ciąży miałam okropne mdłości to też próbowałam z tym imbirem, kupiłam świeży i rzulam takie obrane plastry. Szczerze mówiąc nic mi to nie pomogło. Potem odkryłam że mi pomagało jedzenie jabłka.
Widziałam w aptece takie gumy niby na mdłości Pregna vomi czy jakoś tak. Ale nie mam doświadczenia...
ale jak? my mamy zgadywać? Połowa dziewczyn wpisana na pierwszej stronie się odezwała max 2x... a nie wiemy kto nas „podczytuje” właśnie chodzi nam o takie grono zaufanych, „znanych” już dziewczyn a te co dopiero dołączają po czasie tez tutaj będziemy się udzielać i zobaczymy, które się będą udzielałyNo zgodzę się ale z tego co zaobserwowałam to wczoraj i dziś doszło jeszcze kilka osób które maja w ostatnich dniach potwierdzone ciąże z terminem na styczen . Czytam Was odkąd wiem ze jestem w ciąży ale udzielanie się dopóki nie usłyszę serduszka wydawało mi się za zbędne . Zapewne dziewczyny które doszły w ostatnich dniach tez się nie udzielały . Co nie znaczy ze udzielać się nie będą .
reklama
KarolaJ
Ja też uważam, że selekcja nie powinna być na podstawie ilości postów, bo różne dziewczyny dołączają w różnych terminach. Jakaś część dziewczyn pracuje i będzie jeszcze długo pracować, więc ich ilość postów będzie z automatu mniejsza, ale to nie znaczy, że mają być pominięte. Myślę, że każdy kto jest chętny powinien dołączyć do grupy
No zgodzę się ale z tego co zaobserwowałam to wczoraj i dziś doszło jeszcze kilka osób które maja w ostatnich dniach potwierdzone ciąże z terminem na styczen . Czytam Was odkąd wiem ze jestem w ciąży ale udzielanie się dopóki nie usłyszę serduszka wydawało mi się za zbędne . Zapewne dziewczyny które doszły w ostatnich dniach tez się nie udzielały . Co nie znaczy ze udzielać się nie będą .
Podziel się: