reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Oczywiście! Właśnie pisałam Ci wiadomość. 🙈 Zaraz zbiorę wszystkie i wyślę do Ani. Jak rozumiem wiadomością prywatną?🤔
raczej prywatnie, napisano moderatorkach 😄 i wypisz osoby z grupy, ja bym tak np zrobiła a dalej nie wiem co trzeba zrobić, pewnie Ania nas pokieruje. Jak coś to pisz śmiało! Ja tu jestem raczej cały dzień z przerwami bo i tak co mam robić leżąc w domu? 😒🙉 tylko, takie trudniejsze rzeczy niech mnie dziś ominą ☺️

reklama
Zobaczcie co wczoraj kupiliśmy naszemu synkowi 😂😍

Załączniki

• IMG_7191.jpg
    IMG_7191.jpg
    106,8 KB · Wyświetleń: 65
nie selekcja ale ktoś już wyżej napisał kto będzie brany pod uwagę :) sprawdzam jeszcze z pozostałych nickow kto ile się udzielał bo właśnie tym ma się różnic grupa zamknięta a nie przyjmowaniem wszystkich bo to bez sensu nie? :)
No zgodzę się ale z tego co zaobserwowałam to wczoraj i dziś doszło jeszcze kilka osób które maja w ostatnich dniach potwierdzone ciąże z terminem na styczen . Czytam Was odkąd wiem ze jestem w ciąży ale udzielanie się dopóki nie usłyszę serduszka wydawało mi się za zbędne . Zapewne dziewczyny które doszły w ostatnich dniach tez się nie udzielały . Co nie znaczy ze udzielać się nie będą .

Te gumy nie są złe, pomagają trochę. Co prawda tylko na chwilę, ale zawsze to coś. Ani nie łóżka Zug więcej niż 3 dziennie
Ja jak na początku ciąży miałam okropne mdłości to też próbowałam z tym imbirem, kupiłam świeży i rzulam takie obrane plastry. Szczerze mówiąc nic mi to nie pomogło. Potem odkryłam że mi pomagało jedzenie jabłka.
Widziałam w aptece takie gumy niby na mdłości Pregna vomi czy jakoś tak. Ale nie mam doświadczenia...

No zgodzę się ale z tego co zaobserwowałam to wczoraj i dziś doszło jeszcze kilka osób które maja w ostatnich dniach potwierdzone ciąże z terminem na styczen . Czytam Was odkąd wiem ze jestem w ciąży ale udzielanie się dopóki nie usłyszę serduszka wydawało mi się za zbędne . Zapewne dziewczyny które doszły w ostatnich dniach tez się nie udzielały . Co nie znaczy ze udzielać się nie będą .
ale jak? my mamy zgadywać? Połowa dziewczyn wpisana na pierwszej stronie się odezwała max 2x... a nie wiemy kto nas „podczytuje” właśnie chodzi nam o takie grono zaufanych, „znanych” już dziewczyn a te co dopiero dołączają po czasie tez tutaj będziemy się udzielać i zobaczymy, które się będą udzielały :)

reklama
Ja też uważam, że selekcja nie powinna być na podstawie ilości postów, bo różne dziewczyny dołączają w różnych terminach. Jakaś część dziewczyn pracuje i będzie jeszcze długo pracować, więc ich ilość postów będzie z automatu mniejsza, ale to nie znaczy, że mają być pominięte. Myślę, że każdy kto jest chętny powinien dołączyć do grupy

Do góry