reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. 🙈
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana 😄
Ja jeszcze kojarzę: @AliceinWonderland, Doma29, @Felczunia, @MK_Piotrowiak,

reklama
Ale że jakaś selekcja będzie ? 🙃
Również zgłaszam się do grupy prywatnej jak coś 🙃😉
nie selekcja ale ktoś już wyżej napisał kto będzie brany pod uwagę :) sprawdzam jeszcze z pozostałych nickow kto ile się udzielał bo właśnie tym ma się różnic grupa zamknięta a nie przyjmowaniem wszystkich bo to bez sensu nie? :)

Moim zdaniem tak najlatwiej-na liście jest 45 osób bez moderatorek, sporą część z nich na dzień dobry można wpisać na listę, bo nicki przewijają się często [emoji846] A w resztę trzeba by było wejść na profil na ilość postów w wątku i tylko sprawdzić, czy nie skończyło się na +/-5 postach [emoji16]
Może ktos będzie miał inny pomysł [emoji846]
Oooo rany, a gdzie znalazłaś że 45 osób? Bo szukam i nie widzę tego nigdzie, chyba muszę potrenować to forumowanie 🙈 😂

Myślę że w razie czego zawsze można kogoś dodać:)
Na pewno 😄

Taaak, zgadzam się, @DoMa29 się zgłosiła w międzyczasie, jeszcze doszły też @Kaja14 i @Cappuccinko1988 ☺️

Dziewczyny ja też bym chciała dołączyć do zamkniętej grupy, moich postów na forum jest dopiero kilka, bo jestem z Wami na forum krótki czas póki co, ale planuję być do końca i się udzielać [emoji85]
Ale jednak takie forum daje duże wsparcie, to moja pierwsza ciąża i raźniej ją przechodzić razem i wymieniać się doświadczeniami, więc będę wdzięczna jeżeli mnie przyjmiecie [emoji3]

Również jestem chętna chyba znajdę czas chociaż nie obiecuje
Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. [emoji85]
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana [emoji1]

Dziewczyny ja też bym chciała dołączyć do zamkniętej grupy, moich postów na forum jest dopiero kilka, bo jestem z Wami na forum krótki czas póki co, ale planuję być do końca i się udzielać [emoji85]
Ale jednak takie forum daje duże wsparcie, to moja pierwsza ciąża i raźniej ją przechodzić razem i wymieniać się doświadczeniami, więc będę wdzięczna jeżeli mnie przyjmiecie [emoji3]
Jej, jeśli już się szykuje jakaś selekcja to ja tez, jeśli można chętnie zostanę w grupie, dzisiaj dopiero założyłam konto wiec nie mam zbyt wielu postów ale podobnie jak Luna93, to moja 1 ciaza i chętnie się tutaj zatrzymam na dłużej. FB niestety nie jest anonimowy, wiec wolałabym tutaj pozostać, zwłaszcza ze nie chciałabym żeby ktokolwiek wiedział póki co.

reklama
Do góry