Ja jeszcze kojarzę: @AliceinWonderland, Doma29, @Felczunia, @MK_Piotrowiak,Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia
Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było.
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana
reklama
nie selekcja ale ktoś już wyżej napisał kto będzie brany pod uwagę sprawdzam jeszcze z pozostałych nickow kto ile się udzielał bo właśnie tym ma się różnic grupa zamknięta a nie przyjmowaniem wszystkich bo to bez sensu nie?Ale że jakaś selekcja będzie ?
Również zgłaszam się do grupy prywatnej jak coś
Oooo rany, a gdzie znalazłaś że 45 osób? Bo szukam i nie widzę tego nigdzie, chyba muszę potrenować to forumowanieMoim zdaniem tak najlatwiej-na liście jest 45 osób bez moderatorek, sporą część z nich na dzień dobry można wpisać na listę, bo nicki przewijają się często [emoji846] A w resztę trzeba by było wejść na profil na ilość postów w wątku i tylko sprawdzić, czy nie skończyło się na +/-5 postach [emoji16]
Może ktos będzie miał inny pomysł [emoji846]
Na pewnoMyślę że w razie czego zawsze można kogoś dodać
Taaak, zgadzam się, @DoMa29 się zgłosiła w międzyczasie, jeszcze doszły też @Kaja14 i @Cappuccinko1988
Żółtaważka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ale miałam dużo nadrabiania z rana. Tak to jest jak się wstaje o 10
Też chętnie dołączę do grupy zamkniętej
Ale miałam dużo nadrabiania z rana. Tak to jest jak się wstaje o 10
Też chętnie dołączę do grupy zamkniętej
Luna93
Dziewczyny ja też bym chciała dołączyć do zamkniętej grupy, moich postów na forum jest dopiero kilka, bo jestem z Wami na forum krótki czas póki co, ale planuję być do końca i się udzielać [emoji85]
Ale jednak takie forum daje duże wsparcie, to moja pierwsza ciąża i raźniej ją przechodzić razem i wymieniać się doświadczeniami, więc będę wdzięczna jeżeli mnie przyjmiecie [emoji3]
Ale jednak takie forum daje duże wsparcie, to moja pierwsza ciąża i raźniej ją przechodzić razem i wymieniać się doświadczeniami, więc będę wdzięczna jeżeli mnie przyjmiecie [emoji3]
@Żółtaważka właśnie Ciebie sprawdzałam jak napisałaś @Nati1710, i można listę już wyslac do Ani i będziemy dobijać jak kogoś nie ma
Lusia125
Również jestem chętna chyba znajdę czas chociaż nie obiecuje
Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia
Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. [emoji85]
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana [emoji1]
Jej, jeśli już się szykuje jakaś selekcja to ja tez, jeśli można chętnie zostanę w grupie, dzisiaj dopiero założyłam konto wiec nie mam zbyt wielu postów ale podobnie jak Luna93, to moja 1 ciaza i chętnie się tutaj zatrzymam na dłużej. FB niestety nie jest anonimowy, wiec wolałabym tutaj pozostać, zwłaszcza ze nie chciałabym żeby ktokolwiek wiedział póki co.Dziewczyny ja też bym chciała dołączyć do zamkniętej grupy, moich postów na forum jest dopiero kilka, bo jestem z Wami na forum krótki czas póki co, ale planuję być do końca i się udzielać [emoji85]
reklama
Oczywiście! Właśnie pisałam Ci wiadomość. Zaraz zbiorę wszystkie i wyślę do Ani. Jak rozumiem wiadomością prywatną?@Doubler zrobisz listę? Ja się dziś jeszcze nie czuje na myślenie dziś biorę L4 w mojej nowej pracy czyli w pracy moderatorki ok? ? Zastąpisz mnie?
Podziel się: