reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny ile przed badaniem glukozy na czczo trzeba być na czczo bo nie pamiętam. W laboratorium napisane 12h, ale to strasznie długo mi się wydaje.

Dziękuję [emoji3590] Jak ma teleporady to bajka. A jakie miałaś wyniki przed ciąża?
Raczej tak, może będziemy z dawki schodzić, bo wyniki ładne, ale raczej nie odstawimy. Ale to diabetolog muszę znaleźć gina, który się na to zgodzi.
Polecam na tele porady dr Matej-Butrym. Rewelacyjna lekarka diabetolog.

Dziękuję [emoji3590] Jak ma teleporady to bajka. A jakie miałaś wyniki przed ciąża?

W marcu na czczo miałam masakrę bo cukier 96 a insulina 14 (!!), krzywe jeszcze jako tako wcześniej miewałam insulinę w granicach 8-9 a po lekach 5. Oczywiście pilnuje też diety,ale leki swoje robią.

W marcu na czczo miałam masakrę bo cukier 96 a insulina 14 (!!), krzywe jeszcze jako tako wcześniej miewałam insulinę w granicach 8-9 a po lekach 5. Oczywiście pilnuje też diety,ale leki swoje robią.
A jod bierzesz bo któryś lekarz kazał, czy sama? Mi endokrynolog zlecił podczas starań, a bardzo zaczela mi szaleć tarczyca i odstawiłam- nagle wynik się super unormowal i teraz nie biorę bo się boję powtórki.

A jod bierzesz bo któryś lekarz kazał, czy sama? Mi endokrynolog zlecił podczas starań, a bardzo zaczela mi szaleć tarczyca i odstawiłam- nagle wynik się super unormowal i teraz nie biorę bo się boję powtórki.

Jod mi też zaleciła diabetolog, podobno dziecko lubi sobie bardzo to pobierać, biorę euthyrox więc tsh mam w miarę unormowane.

Ja Glukoza 94 a Insulina 10, Glukoza rosla a Insulina ledwo spadała. Ta diabetolog pod jakim adresem przyjmuje na teleporady? Nie wiem na który dzwonic [emoji846]

reklama
Do góry