reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny ile przed badaniem glukozy na czczo trzeba być na czczo bo nie pamiętam. W laboratorium napisane 12h, ale to strasznie długo mi się wydaje.

Dziękuję [emoji3590] Jak ma teleporady to bajka. A jakie miałaś wyniki przed ciąża?
Raczej tak, może będziemy z dawki schodzić, bo wyniki ładne, ale raczej nie odstawimy. Ale to diabetolog muszę znaleźć gina, który się na to zgodzi.
Polecam na tele porady dr Matej-Butrym. Rewelacyjna lekarka diabetolog.

Dziękuję [emoji3590] Jak ma teleporady to bajka. A jakie miałaś wyniki przed ciąża?

W marcu na czczo miałam masakrę bo cukier 96 a insulina 14 (!!), krzywe jeszcze jako tako wcześniej miewałam insulinę w granicach 8-9 a po lekach 5. Oczywiście pilnuje też diety,ale leki swoje robią.

W marcu na czczo miałam masakrę bo cukier 96 a insulina 14 (!!), krzywe jeszcze jako tako wcześniej miewałam insulinę w granicach 8-9 a po lekach 5. Oczywiście pilnuje też diety,ale leki swoje robią.
A jod bierzesz bo któryś lekarz kazał, czy sama? Mi endokrynolog zlecił podczas starań, a bardzo zaczela mi szaleć tarczyca i odstawiłam- nagle wynik się super unormowal i teraz nie biorę bo się boję powtórki.

A jod bierzesz bo któryś lekarz kazał, czy sama? Mi endokrynolog zlecił podczas starań, a bardzo zaczela mi szaleć tarczyca i odstawiłam- nagle wynik się super unormowal i teraz nie biorę bo się boję powtórki.

Jod mi też zaleciła diabetolog, podobno dziecko lubi sobie bardzo to pobierać, biorę euthyrox więc tsh mam w miarę unormowane.

Ja Glukoza 94 a Insulina 10, Glukoza rosla a Insulina ledwo spadała. Ta diabetolog pod jakim adresem przyjmuje na teleporady? Nie wiem na który dzwonic [emoji846]

reklama
Do góry