reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej dziewczyny ❤️ trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, życzę samych dobrych wieści. Ja dziś miałam straszny sen... Boże, śniło mi się że byłam w szpitalu, że poroniłam. Płakałam przed sen, byłam calla mokra, trzęsłam się... Teraz oczywiście myślę czy wszytko ok.... Te sny to mnie wykończą. 🥺

reklama
Mi się ostatnio snilo że chlusnela ze mnie krew... Masa krwi. Obudzilam się i sprawdzalam czy jestem sucha [emoji51]
Hej dziewczyny [emoji3590] trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, życzę samych dobrych wieści. Ja dziś miałam straszny sen... Boże, śniło mi się że byłam w szpitalu, że poroniłam. Płakałam przed sen, byłam calla mokra, trzęsłam się... Teraz oczywiście myślę czy wszytko ok.... Te sny to mnie wykończą. [emoji3064]

Gratulacje [emoji3590] Piekne zdjęcie [emoji7]
Wczoraj byłam na wizycie ale juz zabrakło mi dnia zeby Wam napisac. Wszystko w porzadku :) Gumiś jest i rośnie. Wg Om 9+3, wg usg 9+1. 2,6cm szczęscia. Serduszko ładnie bije. Prenatalne 28 czerwca.
Zalaczam zdjecie Gumisia, nie takie wyraźne jak u niektorych ale piekne :)

Moja kolejna wizyta będzie w 9+2 już się doczekać nie mogę [emoji1374][emoji1364] Jakie jeszcze leki przyjmujesz? Ja fraxiparine, glucophage, accofil, encorton, duphaston, cyclogest, aspirin cardio, i witaminy omegamed optima forte, magnez.
Ja 9+2, tydzień temu byłam na usg w piątek i też było wszystko ok ;) Mam ogólną obstawę lekową

Wczoraj byłam na wizycie ale juz zabrakło mi dnia zeby Wam napisac. Wszystko w porzadku :) Gumiś jest i rośnie. Wg Om 9+3, wg usg 9+1. 2,6cm szczęscia. Serduszko ładnie bije. Prenatalne 28 czerwca.
Zalaczam zdjecie Gumisia, nie takie wyraźne jak u niektorych ale piekne :)
Piękny Gumiś, super! 😍

Moja kolejna wizyta będzie w 9+2 już się doczekać nie mogę [emoji1374][emoji1364] Jakie jeszcze leki przyjmujesz? Ja fraxiparine, glucophage, accofil, encorton, duphaston, cyclogest, aspirin cardio, i witaminy omegamed optima forte, magnez.
Moja kolejna też będzie 9+2 😍 Na Dzień Ojca się wybieramy, mąż będzie miał najfajniejszy prezent już w tym roku 😁 A Ty kiedy idziesz? ☺️

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś ✊🏼

Super [emoji3059] Ja troszkę później bo 26 czerwca [emoji3526]
Piękny Gumiś, super! [emoji7]

Moja kolejna też będzie 9+2 [emoji7] Na Dzień Ojca się wybieramy, mąż będzie miał najfajniejszy prezent już w tym roku [emoji16] A Ty kiedy idziesz? [emoji3526]

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś [emoji1364]

reklama
To wysoki... Ja mam 23 mimo brania leków ale i tak jest wyższy bo było 17
Badałam ponad tydzień temu, miałam 126. Jestem po in vitro, więc mam tych leków masę. W środę co prawda zmniejszyli mi dawkę w klinice, ale jutro i tak muszę iść do labo to zobaczymy jak ten progesteron teraz wygląda

Do góry