reklama
malgosia005
Fanka BB :)
Będzie dobrze <3Dziś wizyta, dopiero na 17:15.
Nie wiem jak ja wytrzymam, już mi niedobrze ze stresu
Ostatnio było dobrze, ale to było aż trzy tygodnie temu...
Aga87lan
Już przeszłomiałam tak. Bolało dość długo i tak jak mówisz co jakis czas. Nie dzwoniłam do ginekologa. Dodatkowo miałam mętny mocz. Zaczelam pic sok z żurawiny i narazie jest ok. Ten dziwny bol( jakby kłucie) minęło
Paradoksalna
A moja infekcja to już dawno minęła bo miałam na samiutenkim początku, jakoś w 4 tc, od tamtego czasu odpukać wszystko jest dobrze, tylko z cewką czasem mam kłopot (u mnie to standard…) urosept mi pomaga. Ja już mam spory brzuch, ale ja i tak jestem spora plus to druga ciąża, wyglądam na 20 tc no ale nie miałam takiego brzuchola a waga ruszyła o kilogram póki co więc to nie tak, ze po prostu przytyłamJa tez wyszłam właśnie spod prysznica i widzę zaprawdę zaokrąglony brzuszek. I widać, ze to nie taki brzuch od dzisiejszych czereśni i truskawek, tylko od bejbika oby nam szybko minęło!!
locala
Ja miałam torbiel 5 cm, po tygodniu 4 cm, lekarz mówi żeby się nie martwić bo nie zagraża dziecku [emoji846]
Kurczę nie wiem [emoji85]powiedział tylko „tutaj jest mała torbiel ale absolutnie się tym nie przejmujemy”. Nie dostałam żadnych zaleceń że mam odpoczywać itp. Teraz się zmartwiłam bo u Ciebie jednak w poprzedniej ciąży skończyło się to zle [emoji853]
Trzymam kciuki za dziś [emoji3590]
Paradoksalna
Ja mam dopiero o 16… ale wzięłam sobie wolne tego dnia xD nie wiem czy to był dobry pomysł bo tak w robocie szybciej zleci czas xD ale z drugiej strony będę tak zestresowana, ze nie dam rady pracować bez rozkojarzenia… tak wiec po prostu się wyśpię, jakoś mentalnie przygotuje i będzie git. Już jest wtorek, zaraz koniec tygodnia będzie, w poniedziałek analizy krwi i moczu to powinno szybko zlecieć do tego 21 xD pierwsze Dwa tygodnie już zleciały i nie wiem kiedyTeż mam wizyte 21 po miesiącu od poprzedniej, nie moge sie juz doczekać o której macie wizyty?
Mamazbb
Hej dziewczyny [emoji4] życzę wszystkim udanych dzisiejszych wizyt, trzymam kciuki [emoji3590]
Ja dziś znowu miałam taki okropny sen... Męczy mnie to bo te sny są takie realistyczne [emoji848] dziś np mój mąż okazal się gejem i stałam w wesołym miasteczku i nie wiedziałam co mam dalej zrobić [emoji2356] kto wymyśla takie sny? [emoji1787] Czasem są śmieszne a czasem straszne... Normalnie czuje się zmęczona po nocy
Ja dziś znowu miałam taki okropny sen... Męczy mnie to bo te sny są takie realistyczne [emoji848] dziś np mój mąż okazal się gejem i stałam w wesołym miasteczku i nie wiedziałam co mam dalej zrobić [emoji2356] kto wymyśla takie sny? [emoji1787] Czasem są śmieszne a czasem straszne... Normalnie czuje się zmęczona po nocy
Aga87lan
Wszyskto będzie dobrze !Dziś wizyta, dopiero na 17:15.
Nie wiem jak ja wytrzymam, już mi niedobrze ze stresu
Ostatnio było dobrze, ale to było aż trzy tygodnie temu...
Paradoksalna
Kciuki za dzisiejsze wizyty wszystko będzie dobrze! musi być, już jesteśmy na takim etapie, ze ryzyko wiecie czego spada, bardzo mi przykro z powodu strat i tych z początku i tych ostatnich, ale naprawdę wierze, ze to już się nie powtórzy, chce w to wierzyć. Buziaki dziewczyny
reklama
Cześć, wczoraj byłam na występach u dzieci w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty. Potem padłam o 20.30
Co chwilę schizuję, czy nie mam jakiś plamień i się doszukuję na papierze czy to bezbarwne, czy żółte a może brązowe.... Masakra jak panikuję
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego dnia
Co chwilę schizuję, czy nie mam jakiś plamień i się doszukuję na papierze czy to bezbarwne, czy żółte a może brązowe.... Masakra jak panikuję
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego dnia
Podziel się: