reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A macie tak nie raz, że was coś zakłuje jakby w pochwie? Tak na chwile? Bo mi się dziś tak przydarzyło, trochę się wystraszyłam ale potem cisza, może za dużo latam
W pochwie może nie, ale w macicy już tak ;) Albo w okolicy jajników.

Robi się [emoji846] widziałam, że pojawiły się już lutówki, więc można by pomyśleć o zamkniętej powoli [emoji846] nie wiem co reszta dziewczyn na to [emoji846]
O, ok, dobrze wiedzieć. 😁 W każdym razie ja jestem za.

reklama
O
Teraz te najdłuższe 13 tygodni czekania aż będzie drugi trymestr, ale staram się żyć z dnia na dzień, chociaż przychodzi taki dzień że sobie orientacyjnie patrzę ile jeszcze do następnej wizyty i który to będzie tydzień. Już chciałabym drugi trymestr żeby był bezpieczniejszy 🤷🏻‍♀️
Ja tez tak odliczam.. byle do 13 tygodnia... i dzień w dzień patrzę na aplikacji ciążowej ile to już zleciało..
Najgorszy będzie 10 tydzień dla mnie, poprzednia ciąża się właśnie wtedy skończyła ...
Chciałabym być już spokojna i cieszyć się z obecnego stanu ale nie potrafię :(

O

Ja tez tak odliczam.. byle do 13 tygodnia... i dzień w dzień patrzę na aplikacji ciążowej ile to już zleciało..
Najgorszy będzie 10 tydzień dla mnie, poprzednia ciąża się właśnie wtedy skończyła ...
Chciałabym być już spokojna i cieszyć się z obecnego stanu ale nie potrafię :(
Na pewno wszystko będzie dobrze, musimy być dobrej myśli 🍀🍀🍀

Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy któraś z was miała plamienie brązowe ??? Dostałam rano, bardzo delikatne i typowo brązowe, założyłam wkładkę i wieczorem była troszkę brudna, poszłam pod prysznic i bardzo dokładnie się umyłam w miejscach intymnych i teraz wydaje mi się że leci troszkę więcej tego śluzu i jest chyba bardziej czerwony. Zawsze na początku miesiąca miałam okres, czy to jest normalne że takie coś się dzieje ???

Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy któraś z was miała plamienie brązowe ??? Dostałam rano, bardzo delikatne i typowo brązowe, założyłam wkładkę i wieczorem była troszkę brudna, poszłam pod prysznic i bardzo dokładnie się umyłam w miejscach intymnych i teraz wydaje mi się że leci troszkę więcej tego śluzu i jest chyba bardziej czerwony. Zawsze na początku miesiąca miałam okres, czy to jest normalne że takie coś się dzieje ???
Ja Ci powiem tak u każdej kobiety jest inaczej. Niejedna tutaj miała plamienia, skontrolowały i było wszystko okej. U mnie niestety samo brązowe plamienie w poprzedniej ciąży nie znaczyło nic dobrego. Dla Twojego spokoju lepiej jakbyś skontrolowała co i jak. :)))

reklama
A nie mialas ostatnio wizyty u gin? Ja mialam wczoraj lekkie plamienie ale bylam tuz po cytologii na pierwszej wizycie.

Do góry