reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A macie tak nie raz, że was coś zakłuje jakby w pochwie? Tak na chwile? Bo mi się dziś tak przydarzyło, trochę się wystraszyłam ale potem cisza, może za dużo latam
W pochwie może nie, ale w macicy już tak ;) Albo w okolicy jajników.

Robi się [emoji846] widziałam, że pojawiły się już lutówki, więc można by pomyśleć o zamkniętej powoli [emoji846] nie wiem co reszta dziewczyn na to [emoji846]
O, ok, dobrze wiedzieć. 😁 W każdym razie ja jestem za.

reklama
O
Teraz te najdłuższe 13 tygodni czekania aż będzie drugi trymestr, ale staram się żyć z dnia na dzień, chociaż przychodzi taki dzień że sobie orientacyjnie patrzę ile jeszcze do następnej wizyty i który to będzie tydzień. Już chciałabym drugi trymestr żeby był bezpieczniejszy 🤷🏻‍♀️
Ja tez tak odliczam.. byle do 13 tygodnia... i dzień w dzień patrzę na aplikacji ciążowej ile to już zleciało..
Najgorszy będzie 10 tydzień dla mnie, poprzednia ciąża się właśnie wtedy skończyła ...
Chciałabym być już spokojna i cieszyć się z obecnego stanu ale nie potrafię :(

O

Ja tez tak odliczam.. byle do 13 tygodnia... i dzień w dzień patrzę na aplikacji ciążowej ile to już zleciało..
Najgorszy będzie 10 tydzień dla mnie, poprzednia ciąża się właśnie wtedy skończyła ...
Chciałabym być już spokojna i cieszyć się z obecnego stanu ale nie potrafię :(
Na pewno wszystko będzie dobrze, musimy być dobrej myśli 🍀🍀🍀

Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy któraś z was miała plamienie brązowe ??? Dostałam rano, bardzo delikatne i typowo brązowe, założyłam wkładkę i wieczorem była troszkę brudna, poszłam pod prysznic i bardzo dokładnie się umyłam w miejscach intymnych i teraz wydaje mi się że leci troszkę więcej tego śluzu i jest chyba bardziej czerwony. Zawsze na początku miesiąca miałam okres, czy to jest normalne że takie coś się dzieje ???

Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy któraś z was miała plamienie brązowe ??? Dostałam rano, bardzo delikatne i typowo brązowe, założyłam wkładkę i wieczorem była troszkę brudna, poszłam pod prysznic i bardzo dokładnie się umyłam w miejscach intymnych i teraz wydaje mi się że leci troszkę więcej tego śluzu i jest chyba bardziej czerwony. Zawsze na początku miesiąca miałam okres, czy to jest normalne że takie coś się dzieje ???
Ja Ci powiem tak u każdej kobiety jest inaczej. Niejedna tutaj miała plamienia, skontrolowały i było wszystko okej. U mnie niestety samo brązowe plamienie w poprzedniej ciąży nie znaczyło nic dobrego. Dla Twojego spokoju lepiej jakbyś skontrolowała co i jak. :)))

reklama
A nie mialas ostatnio wizyty u gin? Ja mialam wczoraj lekkie plamienie ale bylam tuz po cytologii na pierwszej wizycie.

Do góry