Mona.lisa
Fanka BB :)
Taaaak, mój mąż ma już upatrzony detektorDziewczyny a myślałyście nad zakupem detektora tętna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaak, mój mąż ma już upatrzony detektorDziewczyny a myślałyście nad zakupem detektora tętna?
a mogę zapytać czy często zażywasz? Ja tak nie lubię tego bólu, on na mnie działa tak że robi mi się miękko, jak go próbuje przetrzymać. I biorę jak już mam takie stany właśnie.Oj tak, mam częste bóle głowy. Mój gin powiedział, że to jest bezpieczny lek w ciąży.
@AB28 Gratulacje z powodu prawka
Rodzinie zamierzamy na roczku córeczki 13.06 a przyjaciołom wcześniej na wspólnych wakacjach
Będzie dobrze, nie denerwuj się ja się balalm też a mam piękną zdrową fasoleczkę
Próbowałaś jakieś herbatki?
ja mam takie waciki nasączone spyrolem ja tre, mąż wbijaMuszę się pochwalić! Dzisiejszy zastrzyk wszedł w brzusio już ładnie Bez paniki i od razu
Czym sobie dezynfekujecie brzuch przed wstrzyknięciem?
Dziewczyny a myślałyście nad zakupem detektora tętna?
A jaki masz? Zadowolona z niego jesteś? Łatwo wykrywał tętno?Mam. W poprzedniej ciąży też miałam [emoji846]
Ja zaraz doszukuje sie dziury w całym. W 1 ciąży nie miałam nic a nic żadnych dolegliwości. I niestety w 12 tyg poroniłam. Więc teraz wsłuchuje się z podwojoną siłą w swój organizm i szukam jiewoadomo czegokochana! Ja mam to samo a wczoraj na usg wszystko w porządku, piersi jak przed ciążą - nie czuje nic nawet mdłości przeszły i wymiotowałam aż raz spróbuj się cieszyć ich brakiem
A jaki masz? Zadowolona z niego jesteś? Łatwo wykrywał tętno?
U mnie prawie wszyscy juz wiedza [emoji1]Kiedy pochwalicie się że jesteście w ciąży? (Mam na myśli najbliższą rodzinę i przyjaciół) [emoji848]
Moze to co napisze Ci pomoze. Poltora tygodnia temu trafilam do szpitala z krwawieniem. W drodze na izbe przyjec rozne mysli mi przychodzily do glowy. Ze to koniec, ze przeciez pare dni wczesniej ucichly objawy, ze piersi mnie nie bola, ze nie ma mdlosci, ze to juz wczesniej zwiastowalo katastrofe. W szpitalu dowiedzialam sie, ze z dzieciatkiem wszystko w porzadku, serduszko bije, a krwawienie moze sie po prostu zdarzyc. "Ustanie" objawow nie mialo tu nic do rzeczy, ot, normalny przebieg ciazy nie ma co swirowacDziewczyny pomocy... Ja jakoś od wczoraj nie czuję się jak w ciąży. Trochę się martwię, wiem że objawy albo ich brak nie świadczą wcale ot ym że jest dobrze bądź źle. Ale strach bierze górę..
[emoji30] Piersi bolą znacznie mneij niż bolaly, mdłości mimo że były słabe tak nie ma... Zawroty głowy też ustały. Wiem jestem straszna panikara ale jakoś mam czarne myśli. Wizyta we dopiero we wtorek...
@Gwiazdka94U mnie prawie wszyscy juz wiedza [emoji1]Moze to co napisze Ci pomoze. Poltora tygodnia temu trafilam do szpitala z krwawieniem. W drodze na izbe przyjec rozne mysli mi przychodzily do glowy. Ze to koniec, ze przeciez pare dni wczesniej ucichly objawy, ze piersi mnie nie bola, ze nie ma mdlosci, ze to juz wczesniej zwiastowalo katastrofe. W szpitalu dowiedzialam sie, ze z dzieciatkiem wszystko w porzadku, serduszko bije, a krwawienie moze sie po prostu zdarzyc. "Ustanie" objawow nie mialo tu nic do rzeczy, ot, normalny przebieg ciazy nie ma co swirowac