reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Oj tak, mam częste bóle głowy. Mój gin powiedział, że to jest bezpieczny lek w ciąży.

@AB28 Gratulacje z powodu prawka🥳🥳

Rodzinie zamierzamy na roczku córeczki 😍 13.06 a przyjaciołom wcześniej na wspólnych wakacjach 😍

Będzie dobrze, nie denerwuj się ♥️ ja się balalm też a mam piękną zdrową fasoleczkę 😍

Próbowałaś jakieś herbatki?
Ja już nie wiem co mam wypić albo zjeść aby do uczucie ustąpiło , dobrze że chociaż mi się odbija ... ale mam dość 🥺

reklama
Nic mi nie mówcie o mdłościach....w poprzedniej ciąży nie zaznałam... Nie mówiąc już o tym że apetytu nie mam A czuje że jeść muszę bo jak za długo nie zjem jest jeszcze gorzej i mocniej mdli ... ciągłe żarcie...

Nic mi nie mówcie o mdłościach....w poprzedniej ciąży nie zaznałam... Nie mówiąc już o tym że apetytu nie mam A czuje że jeść muszę bo jak za długo nie zjem jest jeszcze gorzej i mocniej mdli ... ciągłe żarcie...
A też masz tak że jednego dnia coś chcesz ? Kupisz .. zasmakujesz.. a drugiego dni zbiera Cię na wymioty na samą mysl o tym ? Ja tak już pół lodówki wywalilam z makrelą na czele ..

To ja tak mam. Dużo jedzenia stoi i na na coś czeka[emoji2368] A wysłałam męża właśnie po kolejne zachcianki. Oby mi się smaki nie zmieniły dopóki tego nie zjem [emoji6]
A też masz tak że jednego dnia coś chcesz ? Kupisz .. zasmakujesz.. a drugiego dni zbiera Cię na wymioty na samą mysl o tym ? Ja tak już pół lodówki wywalilam z makrelą na czele ..

U mnie brak jakichkolwiek objawów. Na początku były lekkie mdłości, piersi bolały a teraz nic. Jedynie częściej latami siusiu. Nie martwię się bo w pierwszej ciąży też czułam się bardzo dobrze.

U mnie brak jakichkolwiek objawów. Na początku były lekkie mdłości, piersi bolały a teraz nic. Jedynie częściej latami siusiu. Nie martwię się bo w pierwszej ciąży też czułam się bardzo dobrze.
Ja do 7 tygodnia poza bolącymi piersiami czułam się super .. teraz się zaczęło , ale tez się nie martwiłam bo w pierwszej ciąży nie miałam żadnych większych objawów poza brakiem miesiączki , większymi piersiami i rosnącym brzuchem 🤣 raz mnie zemdliło i raz zasłabłam na mieście , cała ciąże jeździłam na studia pociągami w mróz , wiatr , deszcz ... wstawałam o 5 rano i wracałam o 12 w nocy , w 7 miesiącu brałam ślub , a w sylwestra z wielkim brzuchem do rana szalałam na parkiecie ... teraz to ja mogę poszaleć pod kołderką ... z ciepłą herbatą i telewizorem 🤪 jak to człowiek i jego organizm się zmienia .. minęło praktycznie równe 10 lat od pierwszej ciąży ... to mąż mi zrobił niespodziankę na 10tą rocznice ślubu i moje urodziny ( urodziłam się w styczniu ) śmieje się że jak on robi prezent to taki na lata 😜 już nie dałam rady tego przeciągnąć bo dostałam od niego ultimatum że do 35 roku życia mam czas 🤭

reklama
Dziewczyny pomocy... Ja jakoś od wczoraj nie czuję się jak w ciąży. Trochę się martwię, wiem że objawy albo ich brak nie świadczą wcale ot ym że jest dobrze bądź źle. Ale strach bierze górę..
😩 Piersi bolą znacznie mneij niż bolaly, mdłości mimo że były słabe tak nie ma... Zawroty głowy też ustały. Wiem jestem straszna panikara ale jakoś mam czarne myśli. Wizyta we dopiero we wtorek...
kochana! Ja mam to samo a wczoraj na usg wszystko w porządku, piersi jak przed ciążą - nie czuje nic 🤷‍♀️ nawet mdłości przeszły i wymiotowałam aż raz 😂 spróbuj się cieszyć ich brakiem ❤️

Do góry