reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

U mnie prawie wszyscy juz wiedza [emoji1]Moze to co napisze Ci pomoze. Poltora tygodnia temu trafilam do szpitala z krwawieniem. W drodze na izbe przyjec rozne mysli mi przychodzily do glowy. Ze to koniec, ze przeciez pare dni wczesniej ucichly objawy, ze piersi mnie nie bola, ze nie ma mdlosci, ze to juz wczesniej zwiastowalo katastrofe. W szpitalu dowiedzialam sie, ze z dzieciatkiem wszystko w porzadku, serduszko bije, a krwawienie moze sie po prostu zdarzyc. "Ustanie" objawow nie mialo tu nic do rzeczy, ot, normalny przebieg ciazy :) nie ma co swirowac ;)
Całe szczęście, że wszytko ok. No ja z krwawieniem mam złe wspomnienia i to głównie dlatego ten mój nieokiełznany strach. Staram się myśleć pozytywnie ale czasem nachodzą takie dni że człowiek głupieje. Byle do wtorku 💪🤰

reklama
a mogę zapytać czy często zażywasz? Ja tak nie lubię tego bólu, on na mnie działa tak że robi mi się miękko, jak go próbuje przetrzymać. I biorę jak już mam takie stany właśnie.
Jak mnie boli głowa to bez tabletki się nie obejdzie, w poprzedniej ciąży miałam w święta takie bóle, że 3 dni pod rząd tabletki, teraz jeden dzień mnie tak głowa bolała, że od 4 co 4h brałam. 😊

Taaaak, mój mąż ma już upatrzony detektor :)
Edit: już doczytałam i widziałam zdjęcia 😃

A możesz powiedzieć jaki detektor wydał wam się dobry? Ja cały czas się zastanawiam. Z jednej strony bardzo chce słuchać serca a z drugiej boje się, że jak nie wychwycę tego tętna to wpadnę w panikę.

reklama
Do góry