Ja dziś też miałam tylko mdłości do południa. Później już przeszło. No i oczywiście też się martwię jak ty. Ja w tej ciąży tak miałam już, że dwa dni praktycznie zanikły mi mdłości a później wróciły i było jak wcześniej. Może akurat dziś mamy te dni gdzie lepiej się czujemy? Mam przynajmniej taką nadzieję.Dziewczyny pomocy... Ja jakoś od wczoraj nie czuję się jak w ciąży. Trochę się martwię, wiem że objawy albo ich brak nie świadczą wcale ot ym że jest dobrze bądź źle. Ale strach bierze górę..
Piersi bolą znacznie mneij niż bolaly, mdłości mimo że były słabe tak nie ma... Zawroty głowy też ustały. Wiem jestem straszna panikara ale jakoś mam czarne myśli. Wizyta we dopiero we wtorek...
reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
Oby było tak jak mówisz. Jakoś tak jak są te mdłości to człowiek taki spokojniejszy. Ale swoją drogą to my kobitki to lubimy martwić się na zapas co? U Ciebie który tydzień?Ja dziś też miałam tylko mdłości do południa. Później już przeszło. No i oczywiście też się martwię jak ty. Ja w tej ciąży tak miałam już, że dwa dni praktycznie zanikły mi mdłości a później wróciły i było jak wcześniej. Może akurat dziś mamy te dni gdzie lepiej się czujemy? Mam przynajmniej taką nadzieję.
Też mam wizytę 23 czerwca. Jeśli chodzi o objawy to tylko ból piersi i ogromne zmęczenie. Nawet siusiu nie biegam tak często jak w pierwszych tygodniachWłaśnie kilka dni temu pisałam to samo. Wczoraj pobolewał mnie brzuch i się martwiłam, a dzisiaj po prawie 1.5 tyg mdłości wróciły. Także te ustajace i powracające mdłości to chyba norma i nie ma co na zapas się przejmować. Musimy chyba przywyknąć do ciągłych zmian w organizmie Tym bardziej że ja wizytę mam dopiero 23 czerwca i do tego czasu zwariowałabym, gdybym cały czas się zamartwiała.
Ja mam teraz 6+2, wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom i przyjaciołom, którzy za 2 tygodnie będą z nami mieszkać. Cała reszta (zarówno rodzina jak i w pracy) dowie się po prenatalnychKiedy pochwalicie się że jesteście w ciąży? (Mam na myśli najbliższą rodzinę i przyjaciół)
MK_Piotrowiak
Oj tak, mam częste bóle głowy. Mój gin powiedział, że to jest bezpieczny lek w ciąży.Dziewczyny zdarza się Wam zażywać paracetamol? Ja czasami jestem zmuszona na migreny. I oczywiście czytam internety, chociaż lekarz mówi że wolno.
@AB28 Gratulacje z powodu prawka
Rodzinie zamierzamy na roczku córeczki 13.06 a przyjaciołom wcześniej na wspólnych wakacjachKiedy pochwalicie się że jesteście w ciąży? (Mam na myśli najbliższą rodzinę i przyjaciół)
Będzie dobrze, nie denerwuj się ja się balalm też a mam piękną zdrową fasoleczkęDziewczyny pomocy... Ja jakoś od wczoraj nie czuję się jak w ciąży. Trochę się martwię, wiem że objawy albo ich brak nie świadczą wcale ot ym że jest dobrze bądź źle. Ale strach bierze górę..
Piersi bolą znacznie mneij niż bolaly, mdłości mimo że były słabe tak nie ma... Zawroty głowy też ustały. Wiem jestem straszna panikara ale jakoś mam czarne myśli. Wizyta we dopiero we wtorek...
Próbowałaś jakieś herbatki?Boże dziewczyny czuje od wczoraj taki ucisk na żołądku .. zwariuje myślałam że przeszło... ale po południu daje mi znowu we znaki ...
MK_Piotrowiak
Ale super!Ja już po wizycie wg USG 6+3
Serduszko już pięknie bije a moja fasoleczka ma 6mm
Mimimka89
Gratuluję kochana pięknieJa już po wizycie wg USG 6+3
Serduszko już pięknie bije a moja fasoleczka ma 6mm
Ja dziś mam 10t1d.Oby było tak jak mówisz. Jakoś tak jak są te mdłości to człowiek taki spokojniejszy. Ale swoją drogą to my kobitki to lubimy martwić się na zapas co? U Ciebie który tydzień?
Rzeczywiście, jak są mdłości to człowiek jest spokojniejszy. Ma się wtedy wrażenie, że wszystko rozwija się prawidłowo.
reklama
Mimimka89
Ja dopiero 7+6. Strasznie panikuje. W pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie, miałam lekki ból piersi a tak nic. I teraz jak mam te mdłości czy zawrtoy głowy to jestem spokojniejsza. Dziwne wiem, ale jakoś czuję taki spokój.Ja dziś mam 10t1d.
Rzeczywiście, jak są mdłości to człowiek jest spokojniejszy. Ma się wtedy wrażenie, że wszystko rozwija się prawidłowo.
Podziel się: