reklama
olenaa28
Aktywna w BB
Ja nigdy nie mialam problemów z tarczycą, zawsze tsh 1.0-1.3 maksymalnie, zaczelamPrzed ciąża tez brałam pragnę i tak samo się czułam - myślałam ze to zbieg okoliczności ale chyba jednak nie .. coś mi te witaminy chyba nie służą ..
Brac pregna start (bralam ze dwa miesiące) zaczelam się gorzej czuć, zbadalam miedzy innymi tsh (myslalam ze proforma) i wyszło mi 3.4! Nogi się przede mną ugiely
Skonsultowałam to z pielęgniarkami, z dwoma
Lekarzami, odstawilam pregna i za miesiąc znów wynik tsh 1.1
wniosek jest taki, ze mi nie służy ta dawka jodu która tam jest, z tego co pamietam 200%
zarowno za mała podaż jodu jak i za duża może powodować wzrost tsh. Mi ta pregna nie służyła, teraz nie mam tego problemu i w sumie to był jednorazowy incydent
hasmimoto tez nie mam bo jak zobaczyłam 3.4 to poszlam spr przeciwciała anty tpo i anty tg i wszystko maluteńkie.
Znam to doskonale z tym że syn już raczej w dzień spać nie chce.. dobrze że chodzi do pkola A ja mam l4 hehe
Mam to samo. W poprzedniej ciąży też miałam takie ciśnienie niskie. Teraz najbardziej dokucza mi "spanie na stojąco". Tylko, że w domu córka szaleje i mogę spać tylko kiedy ona śpi [emoji846]
Ja mam zlecone zbadać to teraz ..
Dziewczyny a czy robiłyście badania w kietunku cytomegali przed zajściem w ciążę? Ja niestety nie badałam tego nigdy i teraz zaczęłam się stresować przeglądając swoją karteczkę z badaniami.
Aga87lan
Fanka BB :)
Ja już po 3 tabletkach strasznie źle się czułam , dzisiaj jest już o wiele lepiejJa nigdy nie mialam problemów z tarczycą, zawsze tsh 1.0-1.3 maksymalnie, zaczelam
Brac pregna start (bralam ze dwa miesiące) zaczelam się gorzej czuć, zbadalam miedzy innymi tsh (myslalam ze proforma) i wyszło mi 3.4! Nogi się przede mną ugiely
Skonsultowałam to z pielęgniarkami, z dwoma
Lekarzami, odstawilam pregna i za miesiąc znów wynik tsh 1.1
wniosek jest taki, ze mi nie służy ta dawka jodu która tam jest, z tego co pamietam 200%
zarowno za mała podaż jodu jak i za duża może powodować wzrost tsh. Mi ta pregna nie służyła, teraz nie mam tego problemu i w sumie to był jednorazowy incydent
hasmimoto tez nie mam bo jak zobaczyłam 3.4 to poszlam spr przeciwciała anty tpo i anty tg i wszystko maluteńkie.
G
guest-1691259937
Gość
A ja dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam. Zrobiłam sobie rano wodę z imbirem. I nie wiem co mnie podkusiło, ale zjadłam ten kawałeczek. Po 2 min zwróciłam dokładnie to wszystko co wypiłam. Bleh
Felczunia
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, trochę ucha i gardła. Tak że czosnek w uchu już był, właśnie płukałam gardło solą. Jeszcze ta głowa masakra. Kumulacja. Oczywiście ja jestem panikarą i już się obawiam antybiotyku.
Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. ❤
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.
reklama
Aga87lan
Również bym nie poszła , gratuluje zdanego prawka !!!!Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. ❤
Podziel się: