reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, trochę ucha i gardła. Tak że czosnek w uchu już był, właśnie płukałam gardło solą. Jeszcze ta głowa 🤦 masakra. Kumulacja. Oczywiście ja jestem panikarą i już się obawiam antybiotyku.
Ojojjj nie dobrze kurczę :(

Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. ❤
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.
Gratuluję prawka, duża zmiana w życiu! 🥳

Czy sprawdził was kiedyś ZUS będąc na l4 w ciąży???
Nie, ale słyszałam o takich sytuacjach. Do mojej koleżanki zapukali, dali do podpisu jakiś kwitek i tyle. Najśmieszniejsze jest to, że ja pomimo tego, że jestem w domu to bym nikomu nie otworzyła bo muszę leżeć i wstaje tylko w potrzebach najważniejszych.

Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. ❤
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.
Po pierwsze gratulacje!!!
Po drugie, nie poszłabym:)
Życzę lepszego samopoczucia:*

reklama
Do góry