Dzieki za odpowiedź czyli mamy takie samo zdanie dziekuje, to prawko wisiało nade mną, a balam się że będę zdawać nieskończonośćRównież bym nie poszła , gratuluje zdanego prawka !!!!
reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
Masz już to za sobą i najważniejsze , a to naprawdę ogromne ułatwienieDzieki za odpowiedź czyli mamy takie samo zdanie dziekuje, to prawko wisiało nade mną, a balam się że będę zdawać nieskończoność
Aga87lan
Ojojjj nie dobrze kurczęCześć dziewczyny. Ja dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, trochę ucha i gardła. Tak że czosnek w uchu już był, właśnie płukałam gardło solą. Jeszcze ta głowa masakra. Kumulacja. Oczywiście ja jestem panikarą i już się obawiam antybiotyku.
Oj tak. Pol życia nie chciałam prawka, ale teraz jak mieszkamy na końcu miasta gdzie wszędzie bardzo daleko to czuje ze to najlepsza decyzja życiaMasz już to za sobą i najważniejsze , a to naprawdę ogromne ułatwienie
Gratuluję prawka, duża zmiana w życiu!Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. ❤
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.
Dagulina
Nie, ale słyszałam o takich sytuacjach. Do mojej koleżanki zapukali, dali do podpisu jakiś kwitek i tyle. Najśmieszniejsze jest to, że ja pomimo tego, że jestem w domu to bym nikomu nie otworzyła bo muszę leżeć i wstaje tylko w potrzebach najważniejszych.Czy sprawdził was kiedyś ZUS będąc na l4 w ciąży???
Dagulina
Po pierwsze gratulacje!!!Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. ❤
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.
Po drugie, nie poszłabym
Życzę lepszego samopoczucia:*
DziękujęGratuluję prawka, duża zmiana w życiu!
Dziękuję fajnie ze wy tez myślicie podobie z tym weselem, bo teściowie w szoku ze nie idę, bo przecież wypada iść z mężemPo pierwsze gratulacje!!!
Po drugie, nie poszłabym
Życzę lepszego samopoczucia:*
reklama
Myślę, że musisz się przyzwyczaić do tekstów „wypada coś” zrobićDziękuję fajnie ze wy tez myślicie podobie z tym weselem, bo teściowie w szoku ze nie idę, bo przecież wypada iść z mężem
Podziel się: