reklama
Karolina2495
Fanka BB :)
Na przyszłość- można wyszukać na wątku[emoji4] przynajmniej w aplikacji tak jest
Dziewczyny wiem, że już się pojawiało kilkukrotnie ale nie zrobiłam sobie screena nazwy tego syropu na zaparcia w ciąży. Mogłaby któraś mi pomóc i wrzucić jeszcze raz ? Dziś to jakaś masakra [emoji3061]
Aga87lan
Takie uroki .....Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam. Dziś u mnie 5+2 , trzeci dzień walczę z migreną. Dziś ciut lepiej. Mniej boli i w końcu mogę jeść. Wczoraj zwróciłam wszystko co zjadłam. Tylko ogórek zielony mi nie szkodzi. Masakra. Ledwo żywa jestem.a dziś cały dzień prowadzę szkolenie i muszę jakiś się trzymać. Ufff ciekawe co będzie dalej. Czasami mnie ciągnie w pachwinach. Piersi też jakby mniej bolą. Albo się przyzwyczaiłam
DoMa29
Nie widzę tej opcji niestety a wchodzę przez Google..Na przyszłość- można wyszukać na wątku[emoji4] przynajmniej w aplikacji tak jestZobacz załącznik 1277111
Dziękuję!
Felczunia
współczuję Ci, ja wiem jak to się człowiek męczy. Siedzi się na toalecie i próbuje, a nic z tego. A później taka presja jak się długo nie idzie. MasakraDziewczyny wiem, że już się pojawiało kilkukrotnie ale nie zrobiłam sobie screena nazwy tego syropu na zaparcia w ciąży. Mogłaby któraś mi pomóc i wrzucić jeszcze raz ? Dziś to jakaś masakra
DoMa29
A najgorsze że brzuch jak balon i mnie to zaraz wszystko w środku boli, jakaś katorgawspółczuję Ci, ja wiem jak to się człowiek męczy. Siedzi się na toalecie i próbuje, a nic z tego. A później taka presja jak się długo nie idzie. Masakra
Felczunia
a dawno temu udało Ci się wypróżnić? Ja prawie tydzień ostatnio się męczyłam.A najgorsze że brzuch jak balon i mnie to zaraz wszystko w środku boli, jakaś katorga
MK_Piotrowiak
A czopek glicerynowy? Ja w poprzedniej ciąży jak już 4 dni nic nie było, zanim doktor syropek przypisał to czopek i po kłopocie.a dawno temu udało Ci się wypróżnić? Ja prawie tydzień ostatnio się męczyłam.
reklama
DoMa29
Ja różnie teraz, ostatnio kilka dni temu, ze 3-4 gdzie wcześniej nie miałam takiego problemu i raczej chodziłam codziennie, max co 2dnia dawno temu udało Ci się wypróżnić? Ja prawie tydzień ostatnio się męczyłam.
Podziel się: