monnkej
Fanka BB :)
Jestem, z PiłyHalo halo a są tutaj dziewczyny z Wielkopolskiego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem, z PiłyHalo halo a są tutaj dziewczyny z Wielkopolskiego?
Pociesze Cie, u mnie 9+1, piersi juz od ponad tygodnia normalne, na USG wszystko w porzadkuU mnie 9+2, również od kilku dni prawie nie mam żadnych objawów (chociaż miałam ich bardzo mało wcześniej). Piersi stały się normalne, co mnie stresuje bardziej [emoji20] ale jeszcze chwile muszę wytrzymać w tym stresie.
DziękujePociesze Cie, u mnie 9+1, piersi juz od ponad tygodnia normalne, na USG wszystko w porzadku
Trzymam mocno za was kciukiJa wizyta jutro 14:30 , tak się już stresuje ze o niczym innym nie myśle. Ale wiem ze musi być jak jest bo nic na to nie poradzę . Ale nadzieje na zarodek/i mam
Czytam że też mogą to dziady podważyć .. psychiatrę tez ogarnę - akurat mam mega fajnego , wybiorę się do niego za dwa miesiące , najpierw ogarnę kardiologa - zobaczymy jak on się ustosunkuje do mojej prośby
Ja w Lublinie 280 zł z usg i od czerwca na być drożej.
Czytam że też mogą to dziady podważyć .. psychiatrę tez ogarnę - akurat mam mega fajnego , wybiorę się do niego za dwa miesiące , najpierw ogarnę kardiologa - zobaczymy jak on się ustosunkuje do mojej prośby