reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny wiem, że już się pojawiało kilkukrotnie ale nie zrobiłam sobie screena nazwy tego syropu na zaparcia w ciąży. Mogłaby któraś mi pomóc i wrzucić jeszcze raz ? Dziś to jakaś masakra 🥴

reklama
Na przyszłość- można wyszukać na wątku[emoji4] przynajmniej w aplikacji tak jest
Dziewczyny wiem, że już się pojawiało kilkukrotnie ale nie zrobiłam sobie screena nazwy tego syropu na zaparcia w ciąży. Mogłaby któraś mi pomóc i wrzucić jeszcze raz ? Dziś to jakaś masakra [emoji3061]
Screenshot_20210530-200131.jpeg

Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam. Dziś u mnie 5+2 , trzeci dzień walczę z migreną. Dziś ciut lepiej. Mniej boli i w końcu mogę jeść. Wczoraj zwróciłam wszystko co zjadłam. Tylko ogórek zielony mi nie szkodzi. Masakra. Ledwo żywa jestem.a dziś cały dzień prowadzę szkolenie i muszę jakiś się trzymać. Ufff ciekawe co będzie dalej. Czasami mnie ciągnie w pachwinach. Piersi też jakby mniej bolą. Albo się przyzwyczaiłam 🤷🏻‍♀️
Takie uroki ..... 🥺

Dziewczyny wiem, że już się pojawiało kilkukrotnie ale nie zrobiłam sobie screena nazwy tego syropu na zaparcia w ciąży. Mogłaby któraś mi pomóc i wrzucić jeszcze raz ? Dziś to jakaś masakra 🥴
współczuję Ci, ja wiem jak to się człowiek męczy. Siedzi się na toalecie i próbuje, a nic z tego. A później taka presja jak się długo nie idzie. Masakra

reklama
Do góry