reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, a ja mam dola... znowu oblalam egzamin na prawko :( 2 raz. Kiedy to się uda ?
Mam wrażenie że oni robią wszystko by uwalić człowieka...
Milego dnia dla Was!!!
doskonale znam ten ból. Ja wreszcie zdałam, ale prób było sporo. A teraz spędzam w aucie 90% czasu pracy. Nie poddawaj się! Ja też zawsze miała wrażenie, że na siłę chcą mnie uwalić :/

Współczuję... To musi być stresujące i takie odpowiedzialne... nie wiem jak to jest mieć cukrzycę ale na pewno nie łatwo. Mnie jedynie to dopadło nadciśnienie w ciąży i lekko nie było...
No jest stresujące, już niby cukry były ogarnięte a tu znowu wyskoki, a jem ciagle to samo przed snem i nagle przestało działać 😤 ale się nie poddaje, dziś będę eksperymentować i zobaczymy co jutro dzień przyniesie 🤔
Dziewczyny, a ja mam dola... znowu oblalam egzamin na prawko :( 2 raz. Kiedy to się uda ?
Milego dnia dla Was!!!
ojej, wiem co czujesz niestety. Przed samą ciążą miałam trzy podejścia, pierwsze wiem że oblalam z mojej winy, ale dwa pozostałe były tak naciągnięte, że jakby specjalnie. Dałam sobie póki co spokój, jak ciąża będzie już w miarę bezpieczna, po prenatalnych, to będę podchodzić do skutku...

Następnym razem napewno się uda, nie poddawaj się [emoji3590] ja zdałam za 3 razem, lata temu ale pamiętam jakie to bylo wkurzające
Milego dnia dla Was!!!

Dobra dziewiczyny pytanie z innej beczki[emoji6] slyszalyscie o teorii ramziego odnośnie wczesnego określania płci w 6 tygodniu? Ja przeczytałam post u mamy ginekolog i porownalam zdjęcia pierwszego usg u mojej najmłodsze córki i się sprawdziło, ciekawa jestem czy teraz też ta teoria się sprawdzi [emoji6] bo po 3 corkach jakby był syn to chyba mąż by w końcu pękal z dumy [emoji6]

reklama
Dobra dziewiczyny pytanie z innej beczki[emoji6] slyszalyscie o teorii ramziego odnośnie wczesnego określania płci w 6 tygodniu? Ja przeczytałam post u mamy ginekolog i porownalam zdjęcia pierwszego usg u mojej najmłodsze córki i się sprawdziło, ciekawa jestem czy teraz też ta teoria się sprawdzi [emoji6] bo po 3 corkach jakby był syn to chyba mąż by w końcu pękal z dumy [emoji6]
Nie.. a na czym ta teoria polega ?

Do góry