reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ogólnie polega to na tym po której stronie w macicy jest kosmowka z zarodkiem jak po prawej to chłopiec, po lewej dziewczynka, oczywiście traktuje to jako zabawę ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]
Wklejam link do bloga mamy ginekolog, czytalam potem na insta że jej się sprawdziło i był to chłopiec, w każdym bądź razie dla zabawy można samej sprawdzić [emoji6]

Nie.. a na czym ta teoria polega ?

Ostatnia edycja:
Ogólnie polega to na tym po której stronie w macicy jest kosmowka z zarodkiem jak po prawej to chłopiec, po lewej dziewczynka, oczywiście traktuje to jako zabawę ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]
Wklejam link do bloga mamy ginekolog, czytalam potem na insta że jej się sprawdziło i był to chłopiec, w każdym bądź razie dla zabawy można samej sprawdzić [emoji6]

Fajnie ja chciałbym chłopca, to jak pęcherzyk ciążowy był po prawej to pewnie chłopiec ♥️🐻

A ja od wczoraj jem ogórki kiszone [emoji2356] choć ostatnio też bita śmietana za mną chodziła to zrobiłam gorfy domowe z bitą śmietana [emoji6] niby dla dzieci ale tak mnie naszło że musiałam [emoji28]
Ja to bym łyżka,i mogła jeść 🙈🙈🙈 oczywiście sama bym unika i z eryytrolem zamiast cukr, ale no nie mogę, nie chce być gruba, nie chce być gruba, nie chce być gruba xD

Haha, ja też nie chce ale już niestety jestem i uświadomiłam sobie ze jeszcze przytyje [emoji2368] nie no po porodzie już muszę wziąć się za siebie [emoji2356][emoji1787]
Ja to bym łyżka,i mogła jeść [emoji85][emoji85][emoji85] oczywiście sama bym unika i z eryytrolem zamiast cukr, ale no nie mogę, nie chce być gruba, nie chce być gruba, nie chce być gruba xD

reklama
Jest i mały człowieczek! Z serduszkiem tak pięknie bijącym ❤️7+4. Poród 1.01 więc zostaję z Wami! Jezu jakie to jest cudowne uczucie 🥲

Załączniki

• IMG_9007.jpg
    IMG_9007.jpg
    111,1 KB · Wyświetleń: 110
Do góry